"Mind motiveerib väga, et saan juhtida T1 ümbersündi. Keskusel on suur potentsiaal, kui seda juhtida õigesti ning professionaalse tiimiga. Keskuse edu nimel on äärmiselt oluline tihe koostöö hoones tegutsevate äride ja koostööpartneritega ning klientidega, millele panen suurt rõhku, tegeledes ühtlasi koos meeskonnaga keskuse tulevase kontseptsiooniga," rääkis Hõbe.

Hõbe sõnul asub keskus suurepärases, ajaga veelgi suurema ligitõmbavusega asukohas, kui pidada silmas tulevast Rail Balticu terminali. „Ühendades ärikinnisvara valdkonna kohaliku ja rahvusvahelise pädevuse, hakkab keskus ligi tõmbama hästi klappivat rentnike kooslust, saades nii mitmeotstarbeliseks keskuseks," ütles Hõbe.

Tarmo Hõbe kinnitab, et läheb Saku Suurhallist ära. "Üheksa aastaga on maja kenasti toimima saadud ja 2022. aasta kalender on tihedalt üritusi täis," ütleb ta.

Ta nendib, et Rally Estonia korraldamine pole igapäevatöö, kuigi see võtab väga palju energiat. Hõbe märgib, et on kolm aastat järjest WRC etappi korraldanud ja paljud asjad on paika loksunud.

"Ma ei näe, et Rally Estonia kuidagi kannataks selle arvelt, et ma T1 juhina töötan. Pigem üks täiustab teist," tõdeb Hõbe.

Hõbe kinnitab, et tema tegevjuhiks saamise kokkulepped tehti Lintgeniga ära juba enne, kui ettevõte oksjoni võitis.

"Tuleb teha tugeva omanikuga õigeid asju, õiges järjekorras. Ma olen täiesti veendunud, et aasta pärast on see keskus täiesti teistsugune ja väga suure külastatavusega," ütleb Tarmo Hõbe.

"T1 uuesti käivitamine tundub uskumatu, aga WRC etapi Eestisse toomine tundus ka uskumatu. Ma usun veendunult, et see õnnestub. T1-l on väga suure potentsiaaliga asukoht ja meil on kindel plaan, millega suure emotsiooniga peale hakata," märgib ta.

T1 on Tallinna nüüdisaegseim keskus, mille täielikud võimalused avalduvad pärast planeeringu ja kontseptsiooni uuendamist. „Keskuses on juba praegu head parkimisvõimalused, täiustamist vajavad keskusele ligipääs ja hoones liikumine," märkis Hõbe.

Alates 2013. aastast on Hõbe olnud Saku Suurhalli tegevjuht, kelle eestvedamisel on seal toimunud arvukalt suurüritusi. Varem on ta kaks aastat töötanud USS Security müügi- ja turundusdirektorina ning kuus aastat Sportland International Groupi turundusdirektorina kuuel turul.

Alates 2009. aastast on Hõbe üks Rally Estonia peakorraldajaid. Nüüdseks on see FIA World Rally Championshipi (WRC) sarja ametlik osavõistlus, mille otseülekanded jõudsid 2020. aastal 160 riiki ja rohkem kui 740 miljoni vaatajani. Hõbe pälvis 2021. aastal vabariigi presidendilt Valgetähe V klassi teenetemärgi.