Johann Wolfgang von Goethe on öelnud, et „ilu on kõikjal oodatud külaline”. Miks mitte valida ilu ka tehnoloogias? Surface’i perekonna seadmetel kasutatakse õhukest, elegantset ja stiilset disaini ning kvaliteetseid materjale, nagu soe Alcantara® või jahe metall, mida täiendab rikkalik värvivalik.

Igal Surface’i seadmel on kõrge eraldusvõimega PixelSense™-i puuteekraan, mis tagab elutruud värvid ja kaasahaarava interaktiivse kogemuse. Sõrmede või Surface Peni abil on lihtne visandada, kirjutada, kustutada ja oma mõtteid jäädvustada. See on parem kui pliiats ja paber.

Helistage, vestelge ja tehke plaane – kõik ühes rakenduses

Püsige võrku ühendatuna! Meie uus reaalsus ning Surface ja Microsoft Teams aitavad teil kõikide isiklike ja sotsiaalsete rühmade jaoks kasutada ühte kohta, kus suhelda oluliste inimestega. Igal Surface’i arvutil on HD-veebikaamerad, mis kuvavad teie nägu mis tahes nurga alt kõnede, koosolekute, virtuaalsete kohtumiste ja muude ühenduste ajal.

Ja mis peamine – te saate kõik asjad tehtud. Surface’i abil saate kõike eelnevat teha piisava jõudlusega, sest lisaks võimsatele ja kiiretele protsessoritele on Surface’i seadmed rohke salvestusruumi ja kogu päeva kestva akuga.

Nüüd saate kohtuda uue Surface’i pereliikmega – kõige mobiilsema Surface’i kaks ühes puuteekraaniga Surface Go 3-ga, mis on ideaalne igapäevaste ülesannete, kodutööde ja mängimise jaoks.

Surface Go 3, mis on loodud välja tooma Windows 11 parimaid omadusi, on optimeeritud digitaalse pliiatsi ja puutetundliku ekraani jaoks. Lisaks on sellel kiirem Intel® Core™-i protsessor, kogu päeva kestev aku, sülearvuti mitmekülgsus ja sisseehitatud Microsofti turvalisus.

Seade sobib ideaalselt kogu perele ja kaalub vaid 0,5 kg. Samuti saate valida erinevat tüüpi ümbriseid, mida müüakse eraldi.

Sirvige veebisisu, töötage, mängige, õppige ja jälgige kõike kõrglahutusega 10,5-tollisel PixelSense™-i puuteekraanil, kasutades reguleeritavat tugijalga. Meie kõige mobiilsem Surface PC on Windows 11-ga optimeeritud märkmete ja visandite tegemiseks ning puudutamiseks – see on suurepärane kaks ühes väärtus, mis võib asendada nii tahvel- kui ka sülearvutit.

Lapsevanemate südant rahustab Microsoft Family

Kui tegemist on lastega perega, võib see olla hea lahendus õppimiseks ja laste arendamiseks. Kasutage lihtsalt puuteekraani laste esimeste armsate joonistuste tegemiseks, kvaliteetset ekraani ja helisid muinasjuttude jaoks ning Microsofti poe paljusid soodsaid rakendusi, mida on lihtne kasutada, eriti Microsoft Family turvarakendusi, et hallata aega ja sisu, mida lapsed kasutavad.

Ühenduses aitab püsida kiire ja töökindel Wi-Fi 6. Lihtsalt ühendage tänapäeval kasutatavad tarvikud integreeritud USB-C® pesa, kõrvaklappide pesa, Bluetooth 5.0 liidese ja MicroSDXC kaardilugejaga.


Surface 3 on hea võimalus võrgus suhtlemiseks. Rääkige lihtsalt sisseehitatud Studio mikrofonidesse, et näha oma sõnu tekstiks üles kirjutatuna uusima Windows 11 jaoks mõeldud häälsisestuse funktsiooniga, mis on seadmesse juba eellaaditud.

Tegemist on ideaalse lahendusega inimestele, kellel on vaja lihtsat ühendust, näiteks vanematele või vanavanematele.

Lisades oma ostule Microsoft 365 paketi, sobib see suurepäraselt meilide saatmiseks ja professionaalsete dokumentide koostamiseks. Laia valiku suhtlusvõrgustike, Netflixi, muusika 2 W stereokõlarite ja Dolby® Audio™ abil saavad õpilased ja kodus töötavad inimesed kasutada nii tööks kui ka vaba aja sisustamiseks sama seadet.

Kui mõtlete endiselt uuele seadmele või jõulukingitusele, mis võib kedagi õnnelikuks teha – mõelge uuele Surface Go 3 arvutile.

Jaga
Kommentaarid