Ettevõtte senine juht, 28 aastat PwC-s töötanud Tiit Raimla paneb ameti maha tervislikel põhjustel.

“Võtan Tiidult teatepulga üle ajal, mil PwC on jätkuvalt auditi- ja konsultatsiooniäri selge turuliider. Meil on täna igas teenusliinis tugevad juhid ja pikk pink ehk kõigi aegade parim meeskond ning see on ka edaspidi klientide jaoks kõige suurem väärtus,” rõhutas Teet Tender, kelle sõnul on PwC ärimahud jõudsalt kasvanud ka tänu mitmetele uutele nõustamisvaldkondadele. “Digitaliseerimise ja jätkusuutlikkusega seotud teenuste osas oleme täna mitte ainult eksperdi, vaid ka kogu sektori suunanäitaja positsioonis.”

Teet Tender on PwC-s töötanud alates 1998. aastast. Ta on juhtimisnõustamise- ja tehingute valdkonna juht olnud Eestis alates 2005. aastast ning Baltikumis alates 2017. aastast.

Ta on lõpetanud Tallinna Tehnikaülikooli (TalTech) majandusteaduskonna bakalaureuse kraadiga 1996. aastal ning omandanud 2004. aastal samas ärijuhtimise magistrikraadi.

PwC on maailma üks suuremaid ärinõustamisteenuseid pakkuvaid organisatsioone, mis on esindatud kokku 156 riigis ja kus töötab rohkem kui 295 000 inimest. Eestis tegutseb PwC 1992. aastast ning on tänaseks kasvanud selgelt turu suurimaks ärinõustamisteenuseid pakkuvaks ettevõtteks.

PwC Eesti esinduses töötab üle 220 spetsialisti, kes pakuvad professionaalseid majandusharu eripära ja uusimaid rahvusvahelisi arenguid arvestavaid finantsauditi, raamatupidamise, maksu- ja juhtimiskonsultatsiooni, tehingute nõustamise ning õigusvaldkonna teenuseid.