Redditi esitas oma IPO taotluse selle aasta suvel. Aasta esimesel poolel toimunud erafinantseerimise käigus hinnati ettevõtte väärtuseks 10 miljardit dollarit. Reuters kirjutas septembris, et ettevõte plaanib IPO ajaks kasvatada oma väärtust enam kui 5 miljardit, tõstes koguväärtuse 15 miljardi dollarini.

San Franciscos baseeruv firma teatas, et selle aasta teises kvartalis teenisid nad reklaamide pealt 100 miljonit dollarit tulu. Seda on kolm korda enam kui mullu samal ajal. Suuresti andis sellele kasvule hoogu juurde aasta alguses pihta hakanud “meemiaktsiate” ralli, mis tõi inimesed redditisse päevakajalist börsiinfot otsima.

Reddit asutati 2005 aastal Steve Huffmani ja Alexis Ohaniani poolt. Redditil on eelmise aasta oktoobri seisuga üle 52 miljoni igapäevase kasutaja ja üle saja tuhande alafoorumi. Reddit on ettevõte, mis sai suuremat tähelepanu mullu talvel, kui “wallstreetbets” nimeline alafoorum suutis tekitada USA börsil kaose ettevõttega “GameStop”. Upitades kõigest mõned dollarid maksnud aktsia üle 300 dollari.

Redditi suurimad investorid on Fidelity Investments, Andreessen Horowitz, Sequoia Capital ja Tencent Holdings.