Süstiklaev Megastar oli sunnitud täna hommikul pärast laeva kella 7.30-st Tallinnast väljumist naasma Tallinna sadamasse, sest ilmnenud automaatikaseadmete rikke tõttu ei olnud võimalik reisi jätkata ja Helsingisse jõuda.

Ettevõte töötab pingsalt rikke kiire kõrvaldamise nimel. Tallinna-Helsingi liini jäävad kuni Megastari rikke kõrvaldamiseni teenindama ettevõtte süstiklaev Star, reisilaev Silja Europa ning Eesti ja Soome vahelist Tallinna-Vuosaari liini kaubalaev Sea Wind.

Tallink Grupp vabandab oma klientide ees tekkinud ebamugavuste pärast ja ettevõtte klienditeenindus võtab esimesel võimalusel ühendust kõikide reisijatega, keda muudatus puudutab.

Tallink Grupp teavitab pidevalt Tallinna-Helsingi liini võimalikest liinigraafiku muudatustest.

Tallink Grupi kommunikatsiooni peaspetsialisti Kai-Ines Nelsoni sõnul on laeval praegu mõned sajad inimesed, kellele pakuti hommikusööki ja kes peaksid peagi Tallinna sadama D-terminalis tagasi olema. "Laeva sadamasse saabumine oleneb sadama liiklusest," ütles Nelson. Ta lisas, et kõik laevasüsteemid töötavad hästi ja olemas on ka elekter.

"Kõigi reisijatega võtab meie klienditeenindus ühendust ja otsib sobivama variandi, et nad jõuaksid sihtpunkti," sõnas ta.

TÄIENDATUD

Laev on jõudnud sadamasse.