Neljapäeval kell 8.45 sai kiirabi väljakutse Riias asuvasse Lido restorani. Töötaja surm tuvastati kaubaliftis ja seda hakkab uurima politsei.

Ettevõttes toimunud õnnetusest rääkides tunnistas selle üks omanikest ja asutaja Gunars Kirsons, et õnnetus on ettevõttele proovikivi, et vaadata üle ning veenduda kõigis tööohutuse aspektides.

"See oli nõudepesija teine tööpäev. Päev varem oli ta tutvunud meie ohutusreeglitega, kuid ei jõudnudki neile alla kirjutada," ütles Kirsons.

Kirsons lisas, et asutus hoolitseb töötajate matuste eest ja on ühenduses ka hukkunu sugulastega.

Väljaanne kirjutab, et toitlustusettevõtte Lido tegi mullu käivet 29,7 miljonit eurot, mis on 47,1% vähem kui aasta varem. Grupi kahjum kasvas mitu korda, ulatudes 3,2 miljoni euroni.

Lido 51% osalus kuulub OÜ Treelandile ehk Ivar Vendelinile. Viimati mainitu on juba pikalt olnud eri ärides Margus Linnamäe partner.

Eesti ja Läti konkurentsiametid on lubanud Margus Linnamäe Apollo Groupile omandada Lidos 51% osaluse. Apollo Group teatas oma plaanist Lido omandada 12. juulil. Ülejäänud 49% Lidost kuulub endiselt Kirsonsile.