Osa investorite jaoks tundus esimese päeva õhtuks olukord kindlasti lootusetu, kuid uus päev tõi uue tõuke ja teisel kauplemispäeval kasvas aktsia hind tervelt ühe euro võrra.

Täna lõunaks oli TextMagic madalseisuga võrreldes tõusnud 23,5%, ületades 10 euro piiri. Need, kes IPOt märkisid ja said aktsia kätte 5 euro eest, nägid esimesel päeval oma kontol 190% tõusu. Ka täna hommik polnud kehvem. Kuigi hind oli madalam, avanedes 9,5 euro pealt, siis 90% kasum teeb iga investori rõõmsaks.

Täna lõunaks oli kaubeldud üle 35 000 väärtpaberi, kõrgeim hind saavutati poole ühe paiku päeval ja selleks oli 10,72 eurot, kuid kauplemine veel käib.

Avapäeval vahetas käsi 156 242 aktsiat, kogukäibega 1,409 miljonit eurot. Teisel päeval avanes aktsia hinnaga 8,45 eurot, päeva käibeks kujunes 363 000 eurot ja sulgedes jäi hinnaks 9,35 eurot.

TextMagic AS pakub peamiselt Ameerika Ühendriikide, Austraalia, Kanada ja Suurbritannia ettevõtetele SMS-kommunikatsiooni teenust. Nad võimaldavad ettevõtetel muuta kliendikogemust hõlpsasti kasutatava tekstisõnumite turundustarkvara kaudu, mida saab kasutada teatiste, meeldetuletuste, kinnituste ja SMS-turunduskampaaniate saatmiseks igal ajal ja igal pool.