"Mul on terve pere täna jõululauata," kritiseerib Ärilehe lugeja olukorda, kui talle saabus eile hilisõhtul teade, et kulleriga tellitud toit jõuab päevase hilinemisena.

Nüüd võtab lugeja suuna poodi, et päästa pere jõulud. "Kui kuller (täna - toim) tuleb, saadan ta lihtsalt minema, sest mul pole toormaterjaliga kell 14 enam vähimatki pihta hakata," lisas ta. Lugeja on proovinud ka järjepidamatult ettevõtte telefoninumbrile helistada ning sõnumeid saatnud, et oma murest rääkida, kuid keegi tema sõnul vastu ei võta.

Selveri saadetud sõnumis on kirjas, et hilinemine tuleneb suurenenud töömahust ja keeruliste ilmastikutingimustest. "Vabandame võimalike ebamugavuste pärast," leiab samuti kirja lõpust.

Selver: ootamatud linnastikuolud pidurdasid meie võimalusi

Selveri kommunikatsioonijuht Rivo Veski tõdes, et eile oli Harjumaal olukord, kus liiklus oli väga häiritud. Seda esiteks seepärast, et teed polnud korralikult lumest tühjaks lükatud ning teisalt hakkasid inimesed korraga linnas välja ja kaubanduskeskustesse liikuma, mis pidurdas sujuvat liiklust. "Kõik tarneajad hakkasid viibima ja seda oli keeruline ette näha," tõdes Veski.

"Võtame klientidega ühendust ning pakume neile omapoolsed lahendused välja. Kes ei soovi tellimust kätte saada need hüvitatakse," sõnas Veski ning lisas, et klienditugi on hommikust saadik võtnud inimestega ühendust.

Hea lugeja! Jaga meiega oma lugu vihje@delfi.ee, kui ka sinu tellimus on jõulueelsel ajal hilinenud.