Tuntud trummar Jaak Aheliku üleskutse protestida poodides maskikandmise kohustuse vastu kaupu letile kuhjates ja neid siis demonstratiivselt maski eest rebides sinna jätta sai teoks. Tallinnas Arsenali Selveris kogus üks klient kaks kärutäit kaupa, pani enne kauba letile ladumist maski ette. Kuhjas siis selle kassalindile, seisis ja jälgis kassapidaja skaneerimist. Kui üle poole kaubast sai kassast läbi löödud, võttis maski eest ja soovis kassapidajale head päeva.

2. Kaja Kallas: otsustasime panna riigi nii lukku kui võimalik. Lasteaiad jäävad avatuks
8. märtsil valitsuse pressikonverentsil teatas peaminister Kaja Kallas, et kehtima hakkavad uued piirangud. Suleti kaubanduskeskused, välja arvatud toidupoed, apteegid, loomapoed ja prillipoed. Toitlustusasutustel oli lubatud ainult kaasamüük.

Hiigelvõit keeras Margaret Loughrey elu pea peale. Naine sattus enne oma surma mitmete röövide ohvriks ning rääkis meediale, et isegi kui tal ei oleks enam sentigi hingel, ei saaks ta iial oma lotovõidu-eelset elu tagasi.

Taaskord teemaks märtsikuus kehtestatud piirangud kaubanduskeskustele ja söögikohtadele.

Harku vallas elab kolmeliikmeline pere, kel tuli oma novembrikuise elektriarve eest tasuda 513 eurot. Sellest kõigest rääkis Ärilehele pereisa Ain.

Raske ja kiirelt kulgenud haigus viis poolteist aastat tagasi meie seast Tiia Nurmoja. Tema ärisid sooviti osta, kuid lapsed otsustasid need perele jätta. Südamlik lugu pojast, kes ema äri üle võttis.

Intervjuu Oleg Grossiga, kus mees tõdes, et tuleval aastal tabab Eestit majanduskriis. Tema sõnul on selleks praegu kõik märgid õhus.

Septembris vabanes suur summa pensioniraha. Ärileht uuris välja, milline on keskmine II sambast lahkuja profiil.

Mai lõpus leevendas valitsus märkimisväärselt piiranguid. Söögikohad võisid jälle külalisi vastu võtta, kuid saunad ja spaad pidi jääma suletuks.

Hiiglaslik konteinerlaev Ever Given sõitis Suessi kanalis madalikule ja jäi kinni, blokeerides 200 meetri laiuse veetee. Videol on näha, kuidas laev liikuma hakkas.

Aprilli alguses liikus mitmesaja tonnine veos Jürist Paldiskisse. Öösel jäi veok kinni ning kümned inimesed kogunesid maantee äärde vedu vaatama.

Koroonaviirusega tekkinud pinged elati välja teenindava personali peal. Kaks USA-s Massachusettsi osariigis asuvat Cape Codi restoraniomanikku ei suutnud seda enam pealt vaadata ning viisid töötajad lahkuse päevale.

Selveri oli üks esimestest, kes kehtestas maskikohustuse toidupoes. Lisaks tühistati suurte kampaaniate reklaamid, et vähendada inimeste tunglemist poodides.

Facebooki grupis „Uhhuude ja Külahullude Entsüklopeedia" tehti üleskutse saata pitsad arstidele, kes võitlevad haiglates muuhulgas COVID-19-ga nakatunute elude eest. Need pitsad telliti Pizza Americanast, mis oli sunnitud täna Vabaduse väljakul kogunenute ebaviisakuste tõttu oma restorani füüsiliselt sulgema.

Oleg Andrijanovi pere võib ilma jääda kahest kodust. Õpetlik lugu sellest, kui lihtne on üksnes mõne vale otsuse või liiga lõdva suhtumise tõttu kõik kaotada.