East Capital Real Estate tegevjuhi Madis Raidma sõnul on omanik kõigi aastate jooksul sihikindlalt keskuse kontseptsiooni arendanud, muutes seda lihtsamini ligipääsetavaks külastajatele, kes liiklevad jalgsi või ühistranspordiga, ning kombineerides keskuses teenuseid ja ärisid, mis just kohalikku kogukonda kõige rohkem kõnetaksid.

Raidma sõnul on niivõrd hästitoimivat keskust ka mõnevõrra kahju müüa, kuid teisalt tuntakse uhkust saavutatu üle. „Keskuse konkurentsivõime saavutamine ja tagamine on olnud märkimisväärne töö ning täname siinkohal kindlasti kõiki rentnikke, kes läbi aastate ning eriti just viimastel aastatel on oma ärid ja teenused suutnud edukalt töös hoida,“ ütles Raidma. Raidma märkis veel, et ka pandeemia laineharjal pole keskuses rendipindu vabanenud ning hooti suudeti keskuse käivet isegi kasvatada.

„Kahtlemata saab uus omanik konkurentsivõimelise ning tugevate rentnikega keskuse, kus muu hulgas tegutsevad Rimi, Apollo, MyFitness spordiklubi ning arvukalt häid restorane. Oleme täiesti kindlad, et keskusel läheb hästi ka tulevikus,“ lisas Raidma.

Raidma täpsustas Ärilehele, et ostjat nad avaldada ei saa, kuna too ei soovi avalikkuse tähelepanu.