Balti börsidest oli täna ainukene tõusja Tallinna börs, mille indeks kerkis 0,18%. Nii Riia kui Vilniuse börsid olid täna lõppkokkuvõttes kerges languses, vastavalt -0,35% ning -0,23%.

Tallinna börsi põhinimekirjas näitasid enam kui protsendilist liikumist vaid Tallink Grupp (+1,39%) ning Pro Kapital Grupp (-1,36%). Balti põhinimekirjas oli täna plussis kokku 12 ettevõtet ning miinuses 17 ettevõtet.

Alternatiivturul First North möödus tänane börsipäev kõige edukamalt kõige värskemal tulijal ehk TextMagicul (2,4%). Homme hommikul hakatakse First Northil kauplema taas uue ettevõttega, elektrirataste tootja Hagen Bikesi aktsiatega, kes sai Nasdaqilt täna kätte vastava kinnituse. Funderbeami Venture indeks on täna kerges plussis (+0,16%), kuigi viimase kuu vaates on langenud 10%.

USAs on täna turud samuti rahulikult alustanud: esimestel minutitel on kõige enam tõusnud tööstusindeks Dow Jones (0,3%), kerget tõusu on näidanud ka S&P 500 indeks (+0,1%). Tehnoloogiaindeks Nasdaq on täna alustanud börsipäeva väikese langusega (-0,1%).

Turgude rahulikumaid meeleolusid peegeldab ka jätkuvalt volatiilsusindeks VIX, mis lõpetas eilse päeva viimase kuu madalpunktis. Indeks prognoosib, kui suuri liikumisi järgneva kuu aja jooksul võiks oodata.

Euroopa suurettevõtteid koondav STOXX 600 on täna 0,55% plussis.