„Analüüsime igapäevaselt oma klientide soove ja vajadusi ning tulenevalt sellest lõime ka pakkumise, mis võimaldab ettevõtetel SEB ärikliendiks hakata eriti headel tingimustel ehk ettevõtted saavad ärikliendi paketti kasutada kolm aastat täiesti tasuta," ütleb SEB ärikliendi segmendi juht Tatjana Vakulenko. „Kui nüüd on teada, et ettevõtte alustamise tasud tõusevad, siis on meil eriti hea meel öelda, et SEB pakkumine ettevõtetele jääb samaks ka uuel aastal," lisab Vakulenko.

SEB toetab igakülgselt ettevõtlusega alustamist ja ettevõtluse arendamist. Lisaks kasvuprogrammile, mis aitab juba olemasolevatel ettevõtetel liikuda suuremate ambitsioonide suunas ja eAkadeemiale, mis toetab alustavaid ettevõtjaid teadmistega, on ettevõtetele loodud erinevad ärikliendi paketid, mille vahel aidatakse valida igale ettevõttele just talle sobib variant

Ettevõte saab pangakonto avada ka videokohtumise teel, mis kiirendab protsessi märgatavalt. „Sellel aastal on video teel ettevõttele konto avamise võimalust kasutanud juba 36% konto loonud ettevõtetest ning kindlasti ootame selle osakaalu suurenemist ka järgmisel aastal," ütles Vakulenko.