"Vastab tõele, et sulgesime Viru keskuse Hesburgeri. Meie rendilepingut ei pikendatud," rääkis Hesburgeri arendusjuht Ieva Salmela.

Hesburger kinnitas, et Viru keskuse asemel ei plaani nad Eestis hetkel uue asukohaga söögikohta avada. "Arengutega hoiame aga kindlasti kursis," teatas Salmela.

Täna on kiirtoiduketil Tallinnas avatud 19 restorani, Eestis on neil kokku 48 toidukohta. Hesburgeri müük ulatus eelmisel aastal 27 miljoni euroni, olles ca 5 protsenti madalam võrreldes 2019. aastaga.

Viru keskus avaldab plaanid uuel aastal

Viru keskuse turundus- ja kommunikatsioonijuht Kristel Sooaru kinnitas, et rendileping sai küll lõpetatud, kuid täpsematest plaanidest soovivad nad rääkida alles eesoleval aastal. Kes tuleb Hesburgeri vanale pinnale, Sooaru veel ei avaldanud.

Hesburgeriga lepingu lõpetamine on teatavasti seotud Viru keskuse suursuguste uuendamistöödega, millega soovitakse keskusele anda uus nägu ja sisu.

"Keskendume tervikliku ja mugava keskkonna loomisele. Näiteks oleme lisamas uusi eskalaatoreid ning rajame tsentraalse külaliste käigutee, mida saab juba esimesel korrusel näha. Tahame kliendile luua selgust. Loomulikult on oodata ka uute rahvusvaheliste brändide lisandumist," rääkis keskuse juht Gertti Kogermann Ärilehele käesoleva aasta novembris antud intervjuus.

Viru keskus kuulub võrdses ulatuses Toomas Annuse firmale Kapitel ja Soome investeerimisfirmale Pontos OY.