Novembri lõpus ütles Eesti toidukohtade hingeelu tundev Aivar Hanson, et raske on eraldada kohad, kellel läheb hästi ja kellel halvasti. Kuid ühel hetkel on erinevate põhjuste kogunemisel tegevus lõpetatud. Olgu selleks koroonapiirangud, olematu toetus või reisipiirangute tõttu vähenenud turistide arv.

Ärileht koondas kokku toidukohad, kes sel aastal on kas uksed avanud või sulgenud. Punasega on märgitud loobujad ja sinisega võitjad ehk uued tegijad. Lisaks võib koha nimele vajutades lugeda Ärilehe-poolset kajastust.

Hea lugeja! Kui ka Sinu lemmiktoidukoht pidi oma külastajatega sel aastal uksed sulgema või avastasid enda jaoks hoopis uue lemmiku, siis anna sellest teada birgit.maranik@arileht.ee

Loe hiljem
Jaga
Kommentaarid