Funderbeamis raha kaasanud RUEXisse soovisid ligi 210 investorit panustada kokku 407 000 eurot, kuid see jäi alla miinimumeesmärgile, milleks oli 500 000 eurot. "Kogu see detsembri turbulents ümber Funderbeami tekitas asutajate ja suurinvestorite seas palju küsimusi," sõnas firma juht Roman Zahharov põhjusena, miks võis eesmärgist mõnevõrra puudu jääda.

Zahharovi sõnul otsustas RUEX seetõttu teha nüüd väiksemas summas kinnine rahastusring, misjärel keskenduda äritegevuse arendamisele ning teha aktsiate esmane enampakkumine kunagi hiljem.

Seda, kas tulevane aktsiate esmane pakkumine võiks tähendada Tallinna alternatiivbörsile First North minekut või uuesti Funderbeamis proovimist, ei soovinud Zahharov praegu spekuleerida, kuna see sõltub hetke vajadustest.

RUEX arendab platvormi, mis viib kokku elektriauto kasutajad laadijatega. Firma juht Roman Zahharov on võrrelnud seda oma valdkonna AirBnB-na: firma pakub teenust, mille abil laadija omanik saab selle välja rentida ajaks, kui ta seda ise ei vaja. Elektriautode omanikud aga saavad leida lähedusest soodsaima koha, kus oma autot laadida.