Esmased Popcorn Time'i loojad hülgasid projekti varsti peale selle avalikustamist ning Sony Group Corp. häkitud e-mailide lekkest võis välja lugeda, et hülgamise põhjustasid jõuorganid. Kuna rakenduse kood oli open-source (avatud kõigile – toim), hakati seda arendama üle maailma, luues erinevaid versioone.

Popcorn Time, programm, mis jõudis netiavarustesse aastal 2014, lubas kasutajatel vaadata ükskõik milliseid saateid ja filme tasuta. Aasta hiljem saatis Netflix investoritele kirja, kus teatas, et nende suurimaks konkurendiks on kujunenud piraaditud filme ja sarju striimiv Popcorn Time, vahendas Bloomberg. Programm kuvas filme ja sarju Netlfixile sarnaselt, lubades neid sorteerida reitingu, vaadatavuse ja žanrite järgi.

2015. aastal ütles üks Popcorn Time'iga seotud arendaja Bloombergile, et teenus ei ole vastutav piraatluse eest, kuna nende serverid ei majuta varastatud materjali. Selle asemel andis Popcorn Time võimaluse vaadata filme ja sarju, mida jagati BitTorrent programmi kaudu. Tema sõnul oli piraatlus miljonite inimeste igapäevane tegevus enne seda ja nende tulek ei muutnud piraatlust kuidagi populaarsemaks.