Eesti e-kaubanduse liit sõlmis koostööleppe eBayga, mis võimaldab liidu liikmesettevõtetel nüüdsest saada ainulaadset ja tasuta tuge otse eBayst, et oma äri kasvatada ning müüa oma kaupa 154 miljonile eBay ostjale üle maailma. Vastava kasvuprogrammiga on võimalik liituda tasuta, vajalik on aga Eesti e-kaubanduse liidu liikmelisus.

Eesti e-kaubanduse liidu ja eBay kasvuprogramm tähendab siinsetele ettevõtetele isiklikku eBay kasvujuhti ning personaalset tuge, personaalset koolitusprogrammi, mis pakub vajalikke tööriistu ja parimaid praktikaid ning kõrgemaid müügilimiite, et võimaldada kiiret kasvu. Teenus on samuti esimese kolme kuu vältel tasuta.

„Tasuta koolitusprogramm ja turundustugi võimaldab meie tuhandetel väikeäridel ja e-poodidel oma kaupa hakata piiriüleselt müüma ja käibeid mitmekordistada,“ kommenteeris Eesti e-kaubanduse liidu tegevjuht Tõnu Väät. „eBay on märkimisväärne tribüün ka näiteks Eesti kvaliteetse toodangu ja põneva käsitöö maailmale tutvustamiseks.“

Eesti e-kaubanduse liit on 2008. aastal loodud katusorganisatsioon, kuhu kuulub ligi 450 ettevõtet. Muu hulgas väljastab liit "Turvalise Ostukoha" usaldusmärgist.

eBay hõlmab 190 turgu üle maailma, iga päev tehakse eBays ostjate poolt 250 miljonit otsingut.