Erki Urva oli Nordica juht alates 2019. aastast. Veel sel suvel ütles Urva Ärilehele antud intervjuus, et peab enda suurimaks saavutuseks Nordica juhina seda, et ettevõte elas üle lennundusajaloo suurima kriisi ning leiab, et Nordica ei peagi oma missiooni täitmiseks Tallinnast lendama.

Seda, miks ta juhi kohal ei jätka, ei soosinud Urva hetkel kommenteerida.

Erki Urva oli aastatel 2002–2005 Estonian Airi juht ning 2012–2015 ettevõtte nõukogu liige. Varem on ta juhtinud reisibüroosid, andmeside ettevõtteid, Eesti infotehnoloogia sihtasutust jne.

1983. aastal lõpetas ta TPIs (nüüd Tallinna tehnikaülikool) masinaehituse ökonoomika ja organiseerimise eriala. 1992. aastal lõpetas Tartu ülikoolis cum laude’ga välismajanduse eriala.

Nordic Aviation Group AS (Nordica) asutati Eesti vabariigi valitsuse otsusega 25. septembril 2015. Nordic Aviation Group kuulub 100% Eesti vabariigile ning tegeleb kommertslendude organiseerimisega. Kontserni kuuluvad lisaks emaettevõttele Nordica tütarettevõtted Regional Jet OÜ (Xfly) ja Nordic Aviation Advisory OÜ.

2016. aasta sügisest teeb Nordica koostööd Poola lennuettevõtte LOT Polish Airlines’iga (LOT), pakkudes kõikidele LOT Polish Airlines'i klientidele Tallinna lennujaamas piletikassa teenuseid.

Nordica tütarettevõte Xfly kuulub alates 2020. aasta detsembrikuust 100-protsendiliselt Eesti lennufirmale Nordic Aviation Group AS. Lisaks Nordicale pakub Xfly lennuteenuseid ka SAS Scandinavian Airlines'ile, LOT Polish Airlines´ile ning erinevatele hankelepingute põhistele partneritele Euroopas.