Avalikult pakuti kuni 145 450 aktsiat, ELMO Rent jättis endale õiguse suurendada pakutavate aktsiate arvu 500 000 aktsia võrra, kokku kuni 645 450 aktsiani, kuid seda võimalust ei kasutatud. Siinkohal tasub tähele panna, et üle märgiti miinimum arv pakutavaid väärtpabereid. Kokku märgiti 256 363 aktsiat 1,4 miljoni euro eest. Kui märkimise hinnaks kujunes 5,5 eurot aktsia kohta, siis täna turul kaupleb ELMO Rent 5,46 euro eest.

Kaastatud rahaga plaanib ELMO Rent varustada oma sõidukeid kaugjuhitava tehnoloogiaga ja viia läbi tänavatestimised, ühtlasi suurendada sõidukiparki, viia läbi eeltöö välisturgudele sisenemiseks ning edasi arendada autopargi opereerimiseks mõeldud IT tarkvara.

“Hoolimata pühadeperioodil läbiviidud aktsiaemissioonist on tulemus korralik, mis rõõmustab meie meeskonda ja on tunnustuseks, et panustamine keskkonnasäästule ja tehnoloogia innovatsioonile on olnud õige,“ ütles ELMO Rendi asutaja ja nõukogu esimees Enn Laansoo Jr. „Suurem aktsiate ja aktsionäride arv peaks tõstma meie aktsia likviidsust ja tooma kaasa ettevõtte arengutele vastavaid hinnamuutusi.“

ELMO Rent AS tegeleb keskkonnasõbralike sõidukite jagamiseteenuse osutamisega ning sellega seotud keskkonnasõbralike ja uuenduslike tehnoloogiate väljatöötamise, käivitamise ja laiendamisega nagu sõidukipargi IT-operatsioonisüsteemid, automaatjuhtimissüsteemid ja kaugjuhitavad sõidukid.