Kasvu oli näha igal suunal. Poole osalusega Ekspress Grupile kuuluva Õhtulehe digitellimuste hulk kasvas 52 protsendi võrra, ulatudes 20 992 tellimuseni, samuti kasvas Geenius Meedia tellimuste arv kaks korda võrreldes varasema aastaga, tuues 4100 tellimust.

Ühtlasi tõusid tellimused nii Läti kui Leedu Delfis. Kui Läti Delfi tegi kasvuks 57 protsenti, siis Leedu digitellimuste arv kasvas üle kahe korra.

„2021. aasta IV kvartalis jätkus digitaalsete tellimuste kasv kõigis Ekspress Grupi peamistes väljaannetes ja tegevusriikides. Digitellimuste juurdekasv tuleb peamiselt uute klientide arvelt. Kõige kiiremat kasvu näitasid Läti ja Leedu, kus seni on digitellijate arv olnud väikesem. Aastases võrdluses jätkas kiiret kasvu ka Eesti turg, kuid viimases kvartalis aeglustus kasv suurimate tellijate arvuga kanalites. Näeme siiski mõõduka kasvu jätkumist ka Eestis,” sõnas börsiteates Ekspress Grupi juhatuse esimees Mari-Liis Rüütsalu.

AS Ekspress Grupp (EEG1T) on Baltimaade juhtiv meediakontsern, mille tegevus hõlmab veebimeedia sisutootmist ning ajalehtede, ajakirjade ja raamatute kirjastamist. Samuti haldab kontsern elektroonilist piletimüügiplatvormi ja piletimüügikohtasid Eestis ja Lätis. Täna enne turu avamist oli aktsia hinnaks 1,78 eurot.