Accori ja Palmgrupp OÜ avavad esimese By Mercure'i kaubamärgi hotelli Eestis. Lennart Meri Tallinna lennujaama kõrval asuv olemasolev Ülemiste Hotell nimetatakse ümber ja see liitub Accori võrgustikuga.

Hotell by Mercure avab uksed esimestele külastajatele pärast renoveerimist sel kevadel. Accori võrgustikuga liitumisega kaasnevad kõik kaubamärgi rahvusvaheliste teenindus- ja kvaliteedistandardite eelised, sealhulgas võimalus liituda üleilmse püsikliendiprogrammiga Accor Live Limitless (ALL).

5-korruselises hotellis on 132 moodsat tuba ning sviiti, konverentsiala kolme koosolekusaaliga ning jõusaal ja saun. Lisaks on hotellis restoran ja katusebaar äriklassi lounge'iga. Hotellis on 78 parkimiskohta autodele ja neli kohta bussidele.

„Meil on hea meel suurendada oma kohalolu Tallinnas ja tuua piirkonda uus kaubamärk. Ma olen veendunud, et by Mercure hotellist saab tänu selle moodsale disainile, asukohale ja kvaliteetsele teenindusele suurepärane lisa Eesti turule," rääkis Accori Ida-Euroopa piirkonna arenduse tegevjuht Katarzyna Sławińska, „By Mercure'i kaubamärk kutsub Mercure'i ketiga liituma kvaliteetseid, keskmise suuruse ja hinnaklassiga hotelle, pakkudes kinnisvaraomanikele üleilmse kaubamärgi vahetuid hüvesid ning aega ja paindlikkust, et saavutada järk-järgult Mercure'i kaubamärgi hotelli täisstaatus."

By Mercure'i kaubamärgi all tegutsevad hotellid kasutavad oma nime koos kaubamärgi nimega kuni viis aastat, töötades Mercure'i perekonnaga täieliku integreerumise nimel.

Hoonetel on ka Accori ALLSAFE'i märgistus ehk akrediteering, mis näitab, et hotell vastab kontserni heakskiidetud usaldusväärsetele tervise- ja ohutusstandarditele.

„Uus hotell paistab silma oma ainulaadse asukoha poolest. Mõne sammu kaugus Tallinna lennujaama reisijate terminalist, pealinnast välja viivatest põhimaanteedest, pidevalt arenevast Ülemiste ärilinnakust ja tulevasest Rail Balticu terminalist asetab by Mercure hotelli otse Tallinna väravasse, mis teeb sellest suurepärase peatumiskoha kõigile, kes Eestit külastavad," rääkis Palmgrupp OÜ tegevjuht Janno Rokk.

Lennart Meri Tallinna lennujaama kõrval asuv neljatärniline Ülemiste Hotell avati 2004. aastal. Hotell asub Tallinna sadamast ja Ülemiste järvest 10-minutilise ning kesk- ja vanalinnast 7-minutilise autosõidu kaugusel ning Ülemiste keskusest 2-minutilise jalutuskäigu kaugusel.

Accor on üks maailma suurimaid hotellifrantsiise, mis koosneb rohkem kui 5200 hotellist ja 10 000 toitlustusasutusest 110 riigis.