Confido juhatuse esimehe Risto Lauri sõnul on ettevõtte kasv olnud kiire, kuid nõudlus tervishoiuteenuste järgi on kasvamas veelgi kiiremini. "Tahame olla inimeste lähedal just siis, kui nad abi vajavad. Uus keskus on väga mugav ennekõike Pirita, Merivälja ja Viimsi elanike jaoks," rõhutas Confido juht, kelle sõnul hakkavad keskuses tegutsema perearstid, hambaarstid, mitmed eriarstid, sõltuvusravikeskus, vaimse tervise keskus, taastusravikeskus ja apteek. "Eraldi suunana avame Merivälja teel laste tervise keskuse, kus lisaks pediaatritele on olemas ka psühholoogid, allergoloogid ja mitmete teiste alade spetsialistid," lisas Laur.

Pirita linnaosa vanema Tõnis Liinati hinnangul on tegemist olulise investeeringuga piirkonna elanike jaoks. "Vajadus tervishoiuteenuste järgi kasvab kõikjal ja Pirita ei ole siin kindlasti erand. Mõte uuest meditsiinikeskusest ei ole iseenesest ju uus, kuid nüüdseks on idee saanud ka sellise sisu ja vormi, mille valmimine tõstab kõigi ümbruskonna elanike elukvaliteeti," kommenteeris projektiga tutvunud linnaosavanem Tõnis Liinat.

Kinnisvara arendajaks ja omanikuks on Merivälja Realestate OÜ. "Rajatav avalikku teenust osutav hoone läheb täielikult Confido kasutusse ning arusaadavalt võtame selle välja ehitamisel arvesse kõiki meditsiinikeskuse jaoks vajalikke erivajadusi," kinnitas Merivälja Realestate juhatuse liige Tõnu Kõuhkna, kelle kinnitusel rajatakse Merivälja tee 33 kinnistule kokku ligikaudu 5500m2 hoonepinda meditsiiniteenuste osutamiseks ja 107 parkimiskohta ning lisaks veel 64 parkimiskohta avalikuks kasutamiseks, nagu näevad ette Tallinna linna poolt kehtestatud projekteerimistingimused.

Confido gruppi kuuluvad erinevate kaubamärkide all teenuseid pakkuvad kliinikud: pere-, üld- ja eriarstiabi pakkuv Confido Meditsiinikeskus, kaubanduskeskustes asuvad Confido Kiirkliinikud, Confido Vaimse Tervise Keskus, Confido Sõltuvusravikeskus, Confido Heaolukeskus, töötervishoiule keskenduv Confido Töötervishoid, radioloogiateenuseid osutav Confido Radioloogiakeskus, Confido Laserravikeskus ja Confido Päevakirurgiakeskus. Lisaks kuulub Gruppi Perearsti Nõuandeliin OÜ, mis haldab tuntud perearsti nõuandetelefoni 1220.