East Capital Real Estate'i investeeringute juhi Martin Otsa sõnul on tunded seoses hotelli müügiga kahetised: „Ühelt poolt on kahju, et meie portfellist liigub välja niivõrd tugeva mainega, klientide poolt palavalt armastatud tegija ja vaieldamatu teerajaja Eesti wellness- ja spaa maastikul."

Otsa lisas, et samas ollakse täiesti veendunud, et leitud on Eesti SPA-maastiku ühele lipulaevale parim võimalik omanik, kes suudab GoSpa külastajatele pakkuda ka tulevikus tipptasemel teenust. "16 aastat koostööd GoSpa operaatoriga on meie fondile olnud hindamatu kogemus ja andnud hariva sisevaate horeca-sektorisse. Kindlasti soovime südamest uutele omanikele edu selles konkurentsitihedas valdkonnas toimetamisel," jäi Otsa tänuväärseks.

Hotelli hoone ostnud ettevõtet esindava Tarmo Sumbergi sõnul kinnitab sedavõrd kaalukas investeering, et Kuressaarel on turismisihtkohana jätkuvalt palju potentsiaali. „Loodame hea koostöö jätkumisele kohaliku omavalitsuse ja teiste Saaremaa ettevõtetega ning täname East Capitali aastatepikkuse professionaalse ja viljaka koostöö eest," ütles Sumberg.

Cornada OÜ omanikeks on läbi valdusfirmade Tarmo Sumberg (42,5%), Kalev Tanner (21,25%), Raul Uutmann (21,25%) ning Anett Kontaveit (15%).

GoSpa on Kuressaare jahisadamas asuv kõrgelt hinnatud nelja tärni SPA-hotell, kus on 92 numbrituba, spaa-, heaolu- ja konverentsikeskus ning restoran. 2004. aastal valminud hoone läbis aastatel 2014–2015 ka põhjaliku uuenduskuuri.

Vastavalt osapoolte kokkuleppele ei kuulu tehingu hind avaldamisele.