Kas eelmiste aastate suurtest võitjatest saavad tugevad esinejad ka tänavu? Kui tead või vähemalt arvad teadvat, millistest aktsiatest saavad tänavuse aasta tähed, siis tule osale Ärilehe Suures 2022. aasta ennustusmängus, kus võitjat ootab 1000 eurone auhinnaraha.

Shiba Inu mullune ligi 49 miljoni (!) protsendiline kasv lubaks justkui, et võiks sellele panustada? Aga äkki on Tallinna börsiindeks aasta peale kindlam valik? Kas kodumaiste pankade edu Tallinna börsil jätkub või tasub nüüd hoopis First Northi uute tulijate poole vaadata?

Kõik need küsimused tasub läbi vaagida ning 1-3 valikut ennustusmängu sisestada. Valikud lüüakse jaanuari lõpus lukku ning võitja selgub uue aasta alguses. Võitjale saab osaks au ja kuulsus ning lisaks 1000 eurot puhtalt kätte, mille saab näiteks võidu toonud positsioonidesse investeerida.

Et valikut lihtsamaks teha, siis mulluseid Tallinna börsi parimaid aktsiaid saab näha siit. Saksamaa väljaanne soovitas neist just nelja aktsiat ning kohalik investor Rait Kondor hoiab silma peal just nendel viiel aktsial.

Analüütikute hinnanguid järgmisele 12-18 kuule saab näha siit ning vastust küsimusele, kas börsipidu jätkub saab lugeda siit.

Siit saab lugeda, mida peavad investorid kõige lubavamateks kasvuinvesteeringuteks Funderbeami platvormil, kus mitmed ettevõtted näitavad üle 100% aastakasvu.

Järgmise ligi pooleteise nädala jooksul toob Ärileht teieni ka teiste investorite valikud ning eelkõige mõtteprotsessi, mille järgi valik teha, millised ettevõtted valida ning kas piirduda üldse ühe või kolme valikuga.

Mine ja tee enda ennustus siin.