Rohkem kui 30 aastat edukat tööd!

Aquaphor International OÜ on Eesti tootja ja meie toodame veefiltreid ning veepuhastussüsteeme – valdkonnas ollakse maailma turuliider! Ettevõte asutati aastal 1992. aastal. 2012. aastal avasime esimese tehase Sillamäel, 2014 kerkis teine tehas Narva.

Kvaliteetsete toodete kombinatsioon ja mõistlik hinnapoliitika võimaldavad meie klientidel puhta vee probleem igaveseks unustada. Loomulikult aitavad filtrid oluliselt suurendada ka kokkuhoidu. Toodame veefiltreid nii koduseks kui ka professionaalseks kasutamiseks. Meie valikust võib leida väikse filtri kraanile, harjumuspärase filterkannu, valamualuse süsteemi ja ka tervikliku majalahenduse eramule. Meie klientideks on inimesed, kes soovivad juua puhast vett ja hoolivad nii enda kui ka perekonna tervisest ning soovivad säästa loodust.

Igale kliendile leiame parima lahenduse. Tooted on suunatud nii linnaelanikule kui ka eramajaomanikule. Professionaalsed veepuhastussüsteemid sobivad ka tööstusele, haiglatesse, restoranidesse, põllumajandussektorisse jne.

Aquaphori edu võti

Hetkel on meil kaks tehast, märtsis valmib Narvas ka kolmas. Tänase seisuga on ettevõttel Eestis üle 600 töötaja. Aquaphor International OÜ edu tagavad erinevad osakonnad, ametipositsioonide loend on suur – komplekteerijad, müügijuhid, logistikud, insenerid, juhid jne.

Igal aastal investeerime üle 10 miljoni dollari teadustegevusse, mis võimaldab meil pakkuda parimaid ja kaasaegsemaid lahendusi vee filtreerimiseks. Kõik peamised tehnoloogiad on Aquaphori intellektuaalomand. Aastate jooksul on ettevõttel kogunenud 130 patenti üle maailma ning see arv kasvab pidevalt.

Meie oma uurimiskeskused on liikumapanev jõud, mis eristab Aquaphori filtrid teistest sarnastest brändidest – meie filtrid töötavad kauem ning filtreerivad rohkem saasteaineid suurema efektiivsusega. Kasutavad maksimaalselt sorbendivõimet – filtrid eemaldavad veest mitmesuguseid ohtlikke aineid, on esteetiliselt atraktiivsed ning neid on lihtne hooldada.

Filtrite valmistamisel kasutame ainult rohelisi tehnoloogiaid. Kõik materjalid, millest Aquaphori filtrid valmistatakse, on absoluutselt ohutud ja võivad toiduainetega kokku puutuda.

„Puhastamise ja puhta vee teema on mind huvitanud juba väga pikka aega. Hoolitsen oma pere tervise eest ja hakkasin otsima parimat viisi oma kodu vee puhastamiseks. Katlakiviga on kodus alati probleem olnud. Sõbrad soovitasid paigaldada Zepteri pöördosmoosisüsteemi. Kui ma süsteemi hinda kuulsin, oli see väga kõrge! Hakkasin uurima, mis tüüpi pöördosmoosisüsteem see on ja siis leidsin Aquaphori. Suurepärane süsteem, kuid hind on palju odavam!

Minu kodust kadus katlakivi ja sain nautida puhast vett,” selgitab Timuraz. Lõpuks jõudis ta Aquaphori ka tööle: „Olen Aquaphoris alates eelmise aasta juunist Baltikumi müügiosakonna juhataja. Oma meeskonnaga aitame inimestel halva vee probleeme lahendada. Suurendame oma toodete kättesaadavust, parandame teenuse kvaliteeti, nõustame kliente, valime veetöötlussüsteemid, haldame internetipoodi aquaphor.ee.”

Tulevikus plaanime suurendada tootmist ja kasvatada töökohti. Kindlasti soovime ka Balti turul areneda ja igas riigis esindused avada. Tallinnas on meil väike showroom juba olemas, aga plaanime kolida suuremale pinnale. Varsti avame Aquaphori esinduspoe ka Vilniuses.

Jaga
Kommentaarid