Millega ettevõte tegeleb?

Põhja-Euroopas paistab PharmaEstica Manufacturing OÜ teiste seas silma – ainulaadse tootmistehnoloogia abil luuakse täistsükliga (arendusest lõpptooteni) kihisevaid ja suus lahustuvaid ravimeid ning toidulisandeid.

Kihisevad tabletid olid välja töötatud just mõttega, et tarbijal oleks mugavam ja ka meeldivam ravimeid ning toidulisandeid manustada. Omakorda suus lahustuvad ja närimistabletid imenduvad kiirelt läbi suu limakesta organismi, tõstes sellega toimeaine efektiivsust. Selline tehnoloogia eeldab tootmises eripäraseid tingimusi, milleks on madal temperatuur ja kuiv õhk.

Kohe alguses hakati tähelepanu pöörama erialaselt kvalifitseeritud töötajate leidmisele ja oskuste arendamisele, tänu sellele avanesid suurriikide turud – Venemaa, Valgevene, Ukraina.

Ajas toimunud areng

Veerandsaja aasta jooksul on ettevõttel olnud mitmeid omanikke, mis omamoodi näitab ravimitööstuse valdkonna keerukust. Suurfirmad rõhuvad järjest rohkem globaliseerumisele, väiksemad peavad seevastu leidma oma niši. Kuigi ravimitööstuse regulatiivne pool on aastatega rangemaks läinud, tõestavad professionaalsust ja kvaliteeti PharmaEstica Manufacturing OÜ ettevõttes töötavad spetsialistid, tunnistused ja GMP sertifikaadid nii Euroopa kui ka Venemaa turgudel. „Pakume praeguse pandeemia ajal populaarseks saanud külmetushaiguste vastaseid ravimeid. Oleme toodete portfelli laiendanud immuunsust toetavate toidulisanditega nagu C, D3, K2, Zn, Mg jm ning koostöös partneritega arendame muid huvitavaid projekte” kirjeldab arenguid ettevõtte müügi- ja turundusspetsialist Anne Matizen.

Ettevõttes töötab 30 inimest ja tegutsetakse rohkem kui 30 riigis üle maailma. Igal töötajal on tähtis roll oma vastutusalas, suurt tähelepanu pööratakse tootearendusele ja kvaliteedile. Järjest enam keskendutakse koduturule, sest huvi kohalike tootjate vastu on kasvutrendis. Uute toodete arendamiseks tehakse tihedat koostööd nii Farmaatsiainstituudi kui ka teiste tuntud ettevõttetega. Ekspordimahtude suurendamiseks otsitakse koostöös EASiga investeerimisvõimalusi.
„Oleme partneritele avatud uute arenduste leidmisel ja elluviimisel,” lisab Anne.

Jaga
Kommentaarid