Paanikahäirele reageerinud patrullekipaažid said ühelt Tallinna restorani teenindajalt info, et restorani sisenenud joobes mees oli räusanud, esitanud arusaamatuid nõudmisi, vehkinud noaga ja seejärel lahkunud. Turvatöötajatel õnnestus mees restorani vahetus läheduses leida ja sündmuskohale kutsutud politsei saabumiseni olukorda kontrolli all hoida. Politsei pani mehele käerauad ja läbiotsimisel leiti ka ehitusnuga. Kinnipeetu toimetati selgituste andmiseks jaoskonda.

Ühes Tallinna hotellis nägi paanikahäirele reageerinud G4Si patrullekipaaž kohale jõudes, et üks joobes ja agressiivne isik ründas hotelli külastajat ja turvatöötajat. Samuti üritas isik rünnata ka ekipaaži turvatöötajat, kes kasutas rünnaku takistamiseks pipragaasi. Kohale kutsuti politsei, kelle vastu oli isik samuti agressiivne. Politsei võttis isiku kinni.

"Ka ühes suures Tallinna kaubanduskeskuses tungis külastaja turvatöötajale kallale ja tema pidurdamiseks tuli kasutada pipragaasi. Õnneks on kõik meie turvatöötajad läbinud korraliku väljaõppe ja teavad, kuidas sellistes olukordades käituda," ütles G4Si kommunikatsioonijuht Maxim Tuul.