1996. aastal alustanud ning 100% erakapitalil põhineva ettevõtte Koduhooldus OÜ eesmärk on olnud alati olla oma valdkonna tunnustatud ettevõte, kes väärtustab nii töötajate võimalikult suurt kompetentsi kui ka kindlust ja pikaajalisust. Ettevõte on alates 2010. aastast Eesti Kinnisvara Haldajate ja Hooldajate Liidu liige ja omab kinnisvara heakorra 3. taseme sertifikaati.

Ettevõttel on mitmeid üle kümne aasta edukalt toiminud kliendisuhteid. „Loodan, et see on hea kvaliteedimärk,” ütleb firma juhatuse liige Sirje Talvistu ja rõhutab, et alates 2011. aastast on krediidiinfo neid korduvalt tunnustanud ka eduka Eesti ettevõtte sertifikaadiga.

Laienevad teenused ning suurenev usaldus

Kinnisvara korrashoiuteenust pakutakse nii kodudes, ärihoonetes kui ka riigiasutustes. Esimesed vastava teenuse tarbijad olid 90-ndate keskel just erinevate saatkondade töötajate kodud, sest eestlastele tundus mõte võõra inimese oma koju koristama kutsumisest veel kummaline. Viimase 20 aasta jooksul on aga üha tavapärasem, et töö ja muude tegemistega hõivatud eesti inimesed endale kodukoristuseks abilise kutsuvad. Pealegi nõuab see rohkem kui pelgalt pealehakkamist – ilma õigete teadmiste ja vahenditeta saab tulemus kas kesine või võtab hoopis kordades kauem aega.

Pärast majanduslangust muutis ettevõte oma strateegiat. Asuti osalema riigihangetel ning laieneti lisaks Harjumaale hoogsamalt ka Lõuna-Eestisse. „Tahaksin esile tuua meie Lõuna-Eesti piirkonnajuhti. Kaja Karv, kes on äärmiselt töökas ja uuendusmeelne inimene. Tema kaasabil on olnud võimalik juba 11 aastat arendada Lõuna-Eesti piirkonda,” tunnustab Talvistu.

Samal ajal sai selgeks, et kodudes vajati lisaks koristusele ka mitmeid sotsiaalvaldkonna alla kuuluvaid teenuseid nagu ava- ja erihoolekandeteenused. Sotsiaalvaldkonna teenuseid on ettevõte pakkunud juba üle kümne aasta.

„Oleme osalenud ka mitmetel sotsiaalteenuste riigihangetel. Teinud koostööd Töötukassaga, pakkunud nende klientidele tööharjutusi ja kaitstud töö teenuseid ning Sotsiaalkindlustusametiga, pakkudes nende klientidele pikaajalise kaitstud töö ja erihoolekandeteenuseid. Lisaks heakorrateenusele on meie sotsiaalteenused just Lõuna-Eesti piirkonnas tänu meie tugevale piirkonnajuhile väga hästi käima läinud.”

Järjest laienenud ettevõttes töötab täna umbes 150 inimest, kelle koolitamisele pööratakse püsivat tähelepanu. See hõlmab nii firmasiseseid koolitusi kui ka riiklikult tunnustatud koolitusi. „Meie ettevõtte sertifikaadid tõendavad, et toimetame oma valdkonnas vastavalt kehtestatud nõuetele ja asutuses töötavad inimesed on kompetentsed. Meie valdkonnas peab tundma kaasaegseid puhastustehnoloogiaid, -tarvikuid ja -aineid, ilma milleta ei ole võimalik kvaliteetset teenust pakkuda,” sõnab Talvistu.

Jaga
Kommentaarid