Olgu su sõiduk kui tahes kvaliteetne, tehtud Euroopas, Aasias või hoopis Ameerikas, vatti saab ta me kliimas ja teeoludes aasta ringi. Ja jutt pole vaid soolast, millest kõige rohkem räägitakse, vaid ka näiteks teedel lendavast liivast ja killustikust, mis uue auto üsna ruttu matiks lihvivad, rääkimata siis esiklaasist või tuledest, ka nende läbipaistvus kahaneb aja jooksul. Pealegi päike kõrvetab ja vihm paneb proovile ukse- ning pakiruumitihendid. Jah, ei ole lihtne sel neljarattalisel.

Küll aga on omanikul, kellel aitavad sõidukit nii seest kui ka väljast korras hoida kvaliteetsed autotarvikud. Aitavad pealegi hoida auto hinda ja teevad lisaks sõitmisele mugavamaks ka sõiduki omamise. Tartus pakub kvaliteetseid autotarvikuid kauplus Sepa autokaubad aadressil Turu 45b. Just selle koha peal panevad linnas tihti pidurit kogenud juhid, sest just sama koha peal on autopoode peetud üle 20 aasta. Kui üht või teist asja pole Sepas, siis suure tõenäosusega kogu Tartus.

Mida riiulitelt leida?

  • Istmekatted annavad suurepärase võimaluse tuunida salongi ja kaitsta auto originaalkatteid määrdumise ees. Paljud seda võimalust kasutavad ja säästavad nii tulevaste keemilise puhastuse arvel, mis kergesti lisakatetest oluliselt kallim.
  • Ilukilbid kipuvad plekkveljelt vahel putku panema. Auto näeb siis välja, nagu poleks üht hammast suurt. Sepa autokaupadest leiab ruttu uue, sest sinu veljemõõduga sobiv kilbikomplekt on alati olemas.
  • Autokeemia hulgast leiab kauplusest kõik vajaliku nii puhastamiseks kui ka pindade kaitsmiseks vastavalt materjalile. Olgu öeldud, et ka tehniliste vedelike valik on Sepas enam kui korralik.
  • Värvid tulevad enamasti meelde, kui mõni kriips või täke pärast talvesodi maha pesemist välja paistab. Kauplus pakub parandusvärve vastavalt sõiduki värvikoodile. Sinna alla krunti, pahtlit ja muud vajalikku ning aitab valida tooteid nii, et need üksteise peale ka pidama jääks.
  • Tööriistad alatest võtmekomplektidest kuni eritööriistadeni. Peale nende ka töökaoja varustust ja kulumaterjale.

Sepa autokaupadest saab alati abi. Näiteks, kui Tartus ülevaatusele minnes tõkisking või kustuti puudu, siis lihtsam, kui sõbra käest nuruda, on pidurdada korra auto kinni Turu 45b juures – olemas on mõlemad.

Vaata Sepa autokaupade pakkumis Facebookis.

Jaga
Kommentaarid