Ettevõtte esimene töö oli kaablite valmistamine Soomest toodud erinevatest kaabli osadest, otsikutest ja juhtmetest ning valmistoodangu eksport tagasi Soome. Seejärel lisandus tegevusse materjalide müük Eestis ning 1997. aastal ostis Soome kontsern Yleiselektroniikka Oy A-Kaabli ära ja firma sai nimeks YEInternational. Täna pakub YEInternational AS elektroonika-, IT- ja võrgutooteid nii jae- kui ka hulgikliendile. Ettevõtte tootevalikus on tublisti üle poole miljoni toote.

„Meie teenuse nurgakivid Eesti tarbija jaoks on kohalikus keeles ja läbi reaalsete inimeste pakutav kvalifitseeritud tehniline tugi ning töökindlad tooted. Üheks trumbiks on kindlasti maailma suurima elektroonika- ja tööriistade edasimüüja RS Components esindamine Eestis viimased 25 aastat. RS tegutseb kokku 32 riigis, ja saadab päevas üle 50 000 paki. RS Componentsi esindavad ka meie Soome, Läti, Leedu ja Venemaa harud,” tutvustab ettevõtte tegevjuhi kohuseid täitev Lauri Ebber.

Ta lisab, et jaekliendile meeldivad YEInternationali hea asukoht Mustamäel, suur tasuta parkla ning kauplus, kus kliendi võtab vastu usaldusväärne ja abivalmis klienditeenindaja, kelle käest saab alati nõu küsida. „Kohati tundub tänapäeval erakordne olukord, kus inimene saab tulla soovitud tooteid kauplusesse kohapeale uudistama ja katsuma, sest lõviosa meie ala ettevõtteid on kolinud internetti. Meie aga hindame traditsioone ja oma klientide soove, pakkudes neile enam kui 20-aastase kogemusega töötajate abi. Hulgikliendid hindavad samuti meie pikka stabiilset ajalugu, seda, et esindame väga suurt hulka tuntud tugevaid kaubamärke ning tooted jõuavad meieni otse tehastest. Meie poes on tavapärane, et pikaajalised kliendid käivad lihtsalt kaupa uudistamas ja uute toodete ning valdkonna trendide kohta maailmas infot saamas.”

Populaarne on YEInternational ka selle poolest, et kui kliendil on vaja kindlat või erilist kaablit, mida kuskilt ei saa, pole ettevõtte töötajate jaoks mingi probleem see talle ise valmis teha ja kohalegi viia. „Samuti olime üks esimesi pakikapi idee autoreid – meil oli enda väljatöötatud pakikapi süsteem juba 2017. aastal, kust kliendid said vastavalt oma vajadustele sobival ajal kauba kätte,” räägib Ebber. „Aga vastavalt kliendi soovile võime muidugi hoida kaupa teatud aja oma laos või saata ka paki teele, kuhu vaja. Kuna kauplus, ladu ja kontor asuvad ühes majas, liigub informatsioon meie töötajate ja klientide vahel kiirelt.”

„YEInternationali tooted jõuavad iga eestlaseni – vajutad sa liftinuppu või suhtled telefonis, kuskil selles ahelas teevad oma tööd just meie majast tulnud seadmed. Tänases maailmas on meie konkurendiks terve maailm, sest internetist saab ju kõike tellida! Aga ikkagi leiab YEInternationalist seda, mida mujalt ei saa – inimfaktor, kellelt küsida ja kelle juurde tagasi tulla,” ütleb Ebber. „Käime ajaga kaasas, pakkudes klientidele edu tagamiseks väärtusi, kvaliteeti ning uusimaid lahendusi maailma tipptootjatelt. Oleme kiired, usaldusväärsed ja täidame antud lubadusi.”

YEInternational on IT-firma, elektroonikatootja ja harrastaja number 1 seljatagune!

Jaga
Kommentaarid