„Oleme aastaid kasutanud visiitkaarte ja järjekordselt uusi tellides tekkisid ühtäkki mõned küsimused. Miks kasutame endiselt ühekordseid paberist visiitkaarte? Kui palju puid nende valmistamiseks aastas maha raiutakse? Mis võiks olla tänapäevane alternatiiv? Otsustasime vaadata laiemat pilti ning nii arendasime välja nutika visiitkaardi,” tutvustavad elektroonilise visiitkaardi loonud Stap Tap OÜ asutajad, vennad Renar ja Raigo Kivirand.

STAP kasutab NFC tehnoloogiat ja kontaktivahetus toimib väga lihtsalt: piisab, kui panna kaart nutitelefoni lähedale ja ekraanile ilmub märguanne, millele vajutades avaneb digitaalne visiitkaart profiilipildi, firma nime, kontaktandmete ning sotsiaalmeedia linkidega. Ja ühe nupuvajutusega saab kontaktandmed salvestada telefoniraamatusse. Lihtne ja geniaalne!

„Virtuaalse visiitkaardi eelis on, et sellega saab oma kontaktandmeid jagada piiramatuid kordi. Nii kaob vajadus kogu aeg sadade kaupa kaarte juurde osta, mis samas ka keskkonnasõbralik,” räägib Renar Kivirand. „Lisaks mahutab nutikaart tavalisest visiitkaardist oluliselt rohkem andmeid ja kontaktandmeid ei pea enam käsitsi telefoni trükkima. Samamoodi on neid lihtne muuta: oma profiilile logides saab kõiki andmeid reaalajas mõne nupuvajutusega muuta.”

Ja muidugi on STAP suurepärane võimalus teiste seas eristuda ning uutele tutvustele meelde jääda, jagades oma kontaktandmeid unikaalsel moel. Renar Kivirand nendib, et toode on suunatud kõigile neile inimestele ja firmadele, kelle jaoks on oluline vahetada kontakte kiirelt ja mugavalt. „Meie põhikliendid on täna need, kes on seni kasutanud paberist visiitkaarte, kuid järjest rohkem liitub meiega ka inimesi, kellele on STAP esimene visiitkaart. Loomulikult aitame oma kliente ka disainiga – kõigil STAP Pluss kaartidel on peal kliendi logo ning teeme ka erilahendusi.”

Keskkonnasõbralik olla on IN

Aastas raiutakse maha miljoneid puid, et toota visiitkaarte. STAP kaarte saab kasutada lõpmatuid kordi, et oma kontaktandmeid mugavalt jagada. Lisaks sellele teeb Stap Tap koostööd Koosloodusega ja iga täishinnaga ostetud toote pealt istutatakse Eesti metsa üks laialehise puu.

Kui tavalisi visiitkaarte trükitakse korraga mitu pakki, siis STAP-i puhul piisab ainult ühest plastkaardist. Sellele kantakse nimi ja amet, et omanik teaks, mis andmed kaardil on, kui kasutab näiteks mitut visiitkaarti. Ja kuna kõik andmed salvestatakse ühe kontakti alla, on hiljem lihtne otsida kontaktandmeid ka firma nime järgi, kui näiteks inimese nimi on meelest läinud.

Astu tulevikku STAP-i nutika visiitkaardiga!

Vaata lähemalt elektroonilise visiitkaardi võimaluste ja eeliste kohta kodulehelt www.stap.ee.


Jaga
Kommentaarid