Tänaseks on ettevõtte väärtus üle 98 miljardi dollari, olles üks suurimaid Lõuna-Korea börsil noteeritud ettevõte koos Samsungiga. LG esmapakkumise huvi oli suur nii erainvestorite kui ka institutsionaalsete investorite poolt, mis näitab, et Lõuna-Korea kauplejad on jätkuvalt huvitatud uutest aktsiatest pärast eelmise aasta rekordilist IPO-tulu, teatas Yahoo Finance. LG kaasa pea 10 miljardit eurot. See oli viimase aasta üks suurimaid esmapakkumisi maailmas, olles teisel kohal Rivian Automotive järel. Pakkumine osutus umbes 2,5 korda suuremaks kui seda oli Samsungi noteerimine samal börsil.

"Nõudlust on palju," ütles Hyundai Motors Securities Co. analüütik Kang Dong-Jin enne aktsia kauplemispäeva algust Yahoo Finance’le. "Turul on liiga vähe aktsiaid, nii et lühiajaline volatiilsus on väga suur." Cho Byung-Hyun, Yuanta Securities analüütik sõnas Yahoo finance’le, et tegu on äärmiselt atraktiivse aktsiaga ja see võib kaasa tuua müügilaine teistel turgudel, sest kõik soovivad LG’d oma portfelli.

Soulis asuv ettevõte püüab suurendada tootmisvõimsust, et rahuldada kasvavat ülemaailmset nõudlust elektriautode akude järele ja parandada oma elementide kvaliteeti, eriti pärast General Motors’i Bolt EV elektriautodele tehti tagasikutsumine probleemsete akude tõttu.

LG Energy Solution'il on üle 20 000 töötaja, ta kuulub emaettevõtte LG Chem alla, kes on Lõuna-Korea suurim keemiaettevõte. Ühtasi kuulub LG Chemi emaettevõttele ka LG Corporation, elektroonikagigant, mida teavad pea kõik maailmas. LG Energy Solution toodab üle 20% ülemaailmsetest elektrisõidukite akudest ning tema suurimad kliendid on Tesla, General Motors ja Volkswagen.

Esmapakkumisel oli ühe aktsia hinnaks 300 000 Lõuna-Korea vonni, turu tipus kauples aktsia pea 600 000 vonni juures, päeva lõpuks langes aktsia 15% tipust ja sulgus 505 000 vonni juures.