Kui vaadata tagasi Pildikompanii 30-aastasele tegutsemisajale, siis kõige keerulisemad väljakutsed on olnud tehnika arenguga seonduvad. Uuem tehnika pakub paremaid ja kvaliteetsemaid lahendusi, aga selle kasutusele võtmine eeldab alati suuri investeeringuid. Pildikompanii võib täna uhkusega tõdeda, et on olnud Eestis selleteemalise arengu eestvedaja ning selle käigus ka ise stabiilselt kasvanud ja arenenud.

Uue aastatuhande algus tõi kaasa väga suure muutuse – digipöörde. Kõik kasutuses olnud fototehnika ja fotolaboriseadmed tuli välja vahetada uute, digitaalsete vastu. Uued töövõtted ja uue tehnoloogia kasutusele võtmine sundis töötajaid omandama uusi oskusi. Paljud fotograafia eriala inimesed vahetasid sellel ajal töökohta.

Digilahendused arenesid üha kliendisõbralikumaks

2012. aastal avas Pildikompanii oma esimese interneti tellimiskeskkonna. Kui 1990-ndatel ja 2000. aastate alguses tellisid kliendid tooteid nii, et ei olnud neid enne oma silmaga näinud, siis uus tellimiskeskkond andis toodete esitlemisel uued võimalused – kliendid saavad sealtmaalt privaatselt ja turvaliselt valida ning koostada oma tellimuse Pildikompanii kodulehel.

Pildikompanii tehtavad lasteaia- ja koolifotod on tehniliselt kõrge kvaliteediga, sest nende pildistamiseks kasutavad fotograafid parimat tehnikat. Pildikompaniil on Tallinnas tipptasemel fotolabor ning kogu toodang valmib algusest lõpuni oma ettevõttes. Tänu sellele on toodetele tagatud hea hinna ja kvaliteedi suhe.

Pildikompanii tooted ja pildivalik on kokku pandud klientidelt – koolidelt, lasteaedadelt ja lapsevanematelt – saadud tagasiside põhjal. Klientidega suhtlemist peetakse ettevõttes au sees ning asjalikele ettepanekutele reageeritakse kohe.

Kümned tuhanded naeratused

Tänasel päeval kasutab Pildikompanii teenust umbes 1/3 kõikidest Eesti koolidest ja lasteaedadest. Arvuliselt käib nendes õppeasutustes kokku 70 000 õpilast ja lasteaialast.

Pildistamise päev koolides ja lasteaedades on oodatud sündmus, see tekitab koolipäeva mõnusat elevust. Ka Pildikompanii fotograafid naudivad seda päeva ja annavad endast parima, sest ettevõttes töötavad inimesed, kellele nende töö meeldib.

Jaga
Kommentaarid