„Kahjuks peame Hans Pajomaga hüvasti jätma, kuna ta on otsustanud kasutada ettevõttevälist võimalust ja soovin talle edu uute väljakutsete puhul,“ lausus Citadele tegevjuht Johan Akerblom. „Kuigi Hansu lahkumine pangast oli ootamatu, on tore, et Rainer Moppel, kes juhib juba praegu suurimat osa meie Eesti ärist, on tema loomulik järglane. Mul on väga hea meel temaga veelgi tihedamalt koos töötada. See on selge näide sellest, kuidas me Citadele grupis oma sisemisi talente arendame ja edendame. Usun, et igal Citadele töötajal on potentsiaal kasvada ja areneda ning julgustan kõiki omama selget visiooni isiklikust ja professionaalsest arengukavast.“

Hans Pajoma selgitas, et pärast 20 aastat panganduses on ta otsustanud võtta vastu uued väljakutsed väljaspool pangandusvaldkonda. „Tänan kõiki Citadele kolleege teiega koos veedetud aja eest ning soovin teile kõike paremat tegevuse ülesehitamisel Eestis. Samuti soovin kõike paremat seda teekonda juhtivale uuele Eesti filiaali juhile Rainerile." Pajoma lahkus firmast, et asuda juhtima Alexela kontserni.

Rainer Moppel lisas, et tänu suurepärasele liisingumeeskonnale suudeti viimase viie aasta jooksul oma liisinguportfelli Eestis kolmekordistada ning nüüd ollakse siinsel liisinguturul neljandal kohal. „Panganduses ja liisinguvaldkonnas olen töötanud 25 aastat. Näen, et ka Citadelel on võimalus kasvada ja Eesti pangandussektoris senisest olulisemat rolli mängida. Koos meeskonnaga keskendume kindlasti oma kliendibaasi ja ärimahtude kasvatamisele kõigis segmentides."