Kry on viimastel aastatel jõudsalt kasvanud ja laienenud üle Euroopa, pakkudes teenust Rootsis, Norras, Suurbritannias, Prantsusmaal ja Saksamaal. MItmel viimasel aastal on Kry oma teenusemahte kahekordistanud - 2021. aasta lõpuks oli üle e-kanalite teostatud 5 miljonit patsiendi teenindust.

Eelmise aasta alguses kaasas Kry 300 miljonit USD rahastust maailma nimekatelt investoritelt nagu Fidelity, Index, Accel jpt, kergitades ettevõtte väärtuse ligi 2 miljardi dollarini. Kaasatud rahaga plaanib Kry oma laienemist üle Euroopa jätkata nii orgaaniliselt kui läbi strateegiliste ostude.

“Kry on meie fondi jaoks hea näide, kuidas me saame pakkuda väärtust ka hilisema faasi idufirmadele Skandinaavias, pakkudes kauaaegsetele töötajatele võimalust oma tööga omandatud optsioone rahaks teha. Lisaks on meil hea meel, et me fondil on nüüd jalajälg olemas kiiresti kasvavas e-tervise turul, mida oodatakse lähima 4 aasta jooksul kolmekordistuvat ja kasvavat üle 30 miljardi euro käibega turuks” kommenteeris Siena Secondary Fondi partner Rando Rannus.

Siena Secondary Fund on kaasanud raha pea 70 investorilt nii vana kui ka uue majanduse edukatel ettevõtjatelt üle Baltikumi ja Soome ning käesolevaks hetkeks omandanud osaluse mitmes tuntud idufirmas nagu Bolt, Testlio ja Starship Technologies. Fond keskendub järelturu tehingutele kiiresti kasvavates hilise faasi idufirmades pakkudes varajastele investoritele, (eks)töötajatele ja asutajatele likviidsust.