“Mul on väga hea meel liituda niivõrd tugeva sotsiaalse, keskkonnaalase ja majandusliku vastutustundega rahvusvahelise organisatsiooni ja meeskonnaga,” ütles Darja Saar, kommenteerides uut väljakutset Coca-Cola HBC ridades. “Meedia ja sotsiaalne jätkusuutlikkus on aastaid olnud minu töine kirg. Uues ametis ootab ees mitmeid huvitavaid fookusvaldkondi, nagu füüsilise ja vaimse tervise edendamine või sotsiaalse- ja looduskeskkonna mõju temaatika," lisas Saar.

Darja Saare uus väljakutse Coca-Cola HBC Eesti ridades on tähelepanuväärsel määral seotud ka noorte ettevõtliku mõtteviisi ja ärialaste teadmiste arendamisega, sest osa tema tööst on rahvusvahelise suurfirma algatatud ettevõtlust ja ettevõtlikkust arendava noorteprogrammi Youth Empowered edendamine.

Enim avalikkuse tähelepanu pälvis Darja Saar rahvusringhäälingu venekeelse telekanali ETV+ käivitaja ja juhina, hiljem on ta töötanud ajakirja Jana peatoimetajana. Saar on olnud tegev ka Pimedate Ööde Filmifestivali raames Ida-Virumaal korraldatava kaasaegsetele vene filmidele keskenduva KinoFF programmijuhina.