"Just äriklientide poolt on viimasel ajal kasvanud huvi erinevate pakettide vastu - sõltuvalt ettevõtete suurusest, mitmele töötajale soovitakse lugemisõiguseid jagada. Teenus on praktiline lisaväärtus igale töötajale ning erinevate maksevõimalustega mugav lahendus tööandjatele," sõnas Ekspress Meedia klienditeeninduse juht Darja Makejeva.

Eestis on palju väikeettevõtteid, seepärast on loodud uus Delfi Äripakett Mini, mis võimaldab lugemisõigust jagada ettevõttes kuni kümnele kasutajale. Selle paketi tutvumishind esimesel kuul on 4,59 eurot (+ käibemaks), edaspidi on kuutasu 29,99 eurot (+ km) kuus ehk 2,99 eurot (+ km) kasutaja kohta.

Äriklientide seas populaarseim toode on seni olnud Delfi Äripakett, mis võimaldab kogu Delfi tasulist sisu jagada ettevõttes kuni 20 inimesega. Pärast esimese kuu tutvumishinda (4,59 eurot + km) on selle paketi kuumakse 39,99 eurot (+ km), mis teeb kasutaja kohta kõigest 1,99 eurot (+ km) kuus.

Makejeva sõnul tehakse suurematele ettevõtetele väga hea meelega ka personaalseid pakkumisi, huvi korral saab kiire päringu esitada SIIN.

"Iga ameti puhul on lai silmaring ja huvi ühiskonnas toimuva vastu kindlasti hea eeldus ka paremateks töötulemusteks ja headeks suheteks nii tööl kui ka eraelus. Digitellija ei põrka vastu maksumüüri ega pea lugema ainult pealkirju ja artiklite sissejuhatust. See tähendab ligipääsu Eesti parimale ajakirjandusele, mille parimaks tõestuseks äsja välja kuulutatud Eesti meediaauhinnad, kus meie eri väljaannete tööd võitsid kokku kümme esikohta - sealhulgas parimale uuriva ajakirjanduse tööle määratud Bonnieri preemia, samuti aasta ajakirjaniku tiitli," ütles Makejeva.

Delfi portaalis kajastab iga päev meie ümber toimuvat üle 150 ajakirjaniku, kelle käe läbi ilmub iga kuu üle 2000 tasulise artikli. Äriklientide värskeks maiuspalaks on uuenenud Ärileht, kust leiab nii börside aktuaalsed ülevaated ning hüppeliselt kasvanud sisu investeerimisega seotud teemadel.

Delfi Äripaketi tellija saab lisaks Delfi ja RusDelfi tasulisele sisule lugeda Eesti Ekspressi, Eesti Päevalehe, LP ja Maalehe lugusid ning suuremate Eesti ajakirjade artikleid: Kroonika, Eesti Naine, Anne & Stiil, Pere ja Kodu, Tervis Pluss ja Oma Maitse. Viimasest leiab ka eelmisel suvel ilmavalgust näinud Retseptiveebi ehk ligipääsu enam kui 2000 retseptile, mida iganädalaselt sinna aina juurde lisandumas. Delfi digitellija eeliste seast leiab ka aina enam atraktiivseid spordiülekandeid.