„Kui on pikemad istungid, siis on mul koht, kus saan pärast tööd natuke puhata ja ei pea Viimsisse hakkama sõitma,“ põhjendas Repinski üürikorteri kulu Õhtulehele.

Samal ajal lasi Repinski, kes on viimasel ajal kogunud tuntust taksoteenuse osutamisega, hüvitada riigikogul kütusekulu 8615 euro väärtuses.

Loe pikemalt Õhtulehest.

Istungi ajal taksoroolis

Möödunud aasta lõpus sai avalikuks, et Repinski teenib lisaraha Boltis taksosõitmisega. Kusjuures, ta on sõitnud ka riigikogu istungi ajal.

Repinski selgitas Delfile, et esimeste punktide ehk hääletuste ajal oli ta kohal. Pärast seda aga lahkus, et Bolti sõita. „Kõrvaklapid olid peas ja kuulasin, mis seal räägitakse, et olla ikka kursis,“ märkis ta. „Kuigi jah, need arupärimised on sellised asjad, mis rohkem opositsioonile suunatud. Nende poolt esitatud.“

Repinski sai sellise tegevuse eest noomida ka oma erakonnalt. Keskerakonna fraktsiooni juht Jaanus Karilaid rääkis, et juhul kui Repinski töövõime ei taastu, peaks too mandaadist loobuma. „Kui Martin koormusele vastu ei pea, siis lähiajaloost leiab häid mandaadist loobumise näiteid, aga täna lähtun tema lubadusest oma teemade eest seista.“

Riigikogu liikmena teenib Repinski igakuiselt 4399,43 eurot.