Ajakirjanikud said täna esimestena külastada homme avatavat Kristiine Lidli kauplust. Suur osa toodetest on poelettidele valmis laotud ning ootavad homseid ostlejaid. Tootevalik on väga rahvusvaheline: leidub Saksamaa ja Poola tooteid, samuti ka Balti riikide omi. Hinnad on pealtnäha odavamad, kui teistes Eesti poodides. Näiteks hakkliha saab homme kätte soodushinnaga 0,89 eurot (tavahind 1,49 eurot).

"Lidli kaupluste avamine tähistab olulist verstaposti meie missioonis pakkuda oma klientidele Eestis kõrgeima kvaliteediga tooteid parima hinnaga," ütles mõned päevad tagasi Lidl Eesti juhatuse esimees Jakob Josefsson. "Oleme Eestis loonud juba üle tuhande uue, stabiilse ja hästi tasustatud töökoha. Olen väga uhke kogu Lidl Eesti meeskonna üle ja tahan tänada kõiki kolleege, kes on selle päeva nimel palju vaeva näinud. Nüüd ootame kõiki kliente oma kaasaegsetesse kauplustesse, et aidata neil igapäevastelt sisseostudelt kokku hoida."

Kaheksa esimese kaupluse avamine paneb aluse Lidli laienemisele üle Eesti. Koos kaupluseketi arendamisega on Lidl investeerinud ka erinevatesse kohalikesse taristuprojektidesse ja keskkonda. Tartus Annelinnas on Lidl välja ehitanud uue Kalda tee ja Kaunase puiestee ristmiku. Pärnus on loodud uus tee Papiniidu piirkonda. Ka Tallinnas ja Narvas on Lidl andnud olulise panuse linnakeskkonda – loonud puhkealasid, ehitanud uusi teid ning istutanud poodide ümbrusesse ligi 7000 puud ja põõsast.

Meelespea Lidlis ostlemiseks:

  • Lidli kauplused on avatud iga päev 8.00–22.00.
  • Tagamaks turvalist ostukeskkonda ja sotsiaalset distantseerumist, piiratakse avamisperioodil kauplustes klientide arvu – kauplusesse pääseb ainult ostukäruga ning korraga kuni 200 inimest.
  • Parkimine Lidli parklates on parkimiskella alusel 1,5 h tasuta, avamisnädalal on parkimine klientidele piiramatult tasuta.
  • Lidlis on kasutusel elektroonilised hinnasildid, mis asuvad toodete kohal.
  • Iganädalased sooduspakkumised kehtivad Lidli kauplustes esmaspäevast kolmapäevani ja neljapäevast pühapäevani. Sooduspakkumisega toodete arv on piiratud.
  • Küsimuste korral palume võtta ühendust klienditoega tasuta numbril 800 0049 108 tööpäeviti 8.00–18.00 ja laupäeviti 10.00–16.00.