Meie värskeimad pakkumised leiad alati lehelt www.lidl.ee ja Lidli mobiiliäpist. Toome sinuni viis avastust meie poodidest, mis aitavad sul Lidlis ostlemise alati nauditavaks muuta.

Alati värske leib ja maitsvad pagaritooteid — avasta Lidli küpsetised

Juba poodi sisenemisel tervitab sind ahvatlev lõhn — see tuleb meie pagariosakonnast, kus küpsetatakse mitu korda päevas värsket leiba ja maitsvaid saiakesi. Kokku pakume ligi 60 erinevat pagaritoodet.

Tee pagariletiga põhjalikult tutvust — sealt leiad küpsetisi, mis on klientide südameid võitnud kõikjal Euroopas. Olgu tegemist traditsiooniliste Saksamaa pretzel’ite, Portugalis armastatud pastel de nata’de või maitsvate hamburgeritega, kiire ampsu nälja leevendamiseks leiab meie valikust igaüks.

Mitte ainult toit — avasta meie kodukaubad, riided ja tööriistad

Lidli lai tööstuskaupade valik on muutunud paljude klientide lemmikuks. Meilt leiad tekstiile, tööriistu, elektrilisi kodumasinaid ja hobivahendeid, samuti pakume laia valikut rõivaid nii naistele, meestele kui ka lastele.
• Esimene näpunäide — vaata tööstuskaupade pakkumisi iga kord, kui poodi külastad, sest kaupade valik muutub siin regulaarselt.
• Teine näpunäide — kui näed midagi huvitavat, osta see kohe! Kampaaniatooteid on limiteeritud koguses ja pakkumised vahetuvad kaks korda nädalas — esmaspäeviti ja neljapäeviti — ning lükates ostu edasi, võib toode olla juba sortimendist väljas või läbi müüdud.

Avasta uued kaubamärgid

Lidli tootevalikus on ligikaudu 2500 erinevat toidu- ja esmatarbekaupa. Suurema osa kõigist meie müüdavatest toodetest moodustavad omamärgitooted, mis enamiku klientide jaoks on uued avastused, mida Eestis pole varem nähtud. Ära karda uusi kaubamärke, tee nendega tutvust ja leia endale uued lemmikud!

Võid kindel olla, et kõik Lidlis müügil olevad tooted on läbinud range ja põhjaliku kvaliteedikontrolli. Kui kõrgeim kvaliteet on saadaval madalama hinnaga, miks siis üle maksta?

Tee igapäevased ostud meilt ja üllatu meeldivalt!

Lidlist võid julgelt hankida kogu igapäevaselt vajaliku toidu- ja kodukauba — poodides on alati värsked juurviljad, maitsvad liha- ja kalatooted, värskelt küpsetatud pagaritooted, aga ka lai valik Cieni kosmeetikat, Lupilu lastekaupu, W5 majapidamistooteid ning Parkside’i remondi- ja aiatööriistu.

Poodidest leiad endale sobivad tooted ka siis, kui oled mahetoidu pooldaja või otsid gluteeni- ja laktoosivabu tooteid. Ära ei ole unustatud ka neljajalgseid sõpru — pakume hõrgutisi koertele ja kassidele.

Avasta eksootika — uudsed ja maitsvad teemanädalad

Teatavasti meeldib eestlastele katsetada uute maitsetega. Seetõttu on üheks Lidli eripäraks regulaarsed teemanädalad, mille raames pakume spetsiaalselt valitud roogasid ja tooteid Prantsusmaalt, Itaaliast, Kreekast, Aasiast ja teistest maailma piirkondadest.

Teemanädalatel leiab kauplustest tooteid, mida püsivalikus ei ole. Seega pööra tähelepanu teemanädalate pakkumistele, et mitte jätta kasutamata suurepärast võimalust soetada oma lemmikköögi tooteid või teha tutvust uute eksootiliste maitsetega!

Jaga
Kommentaarid