Kindel palk, boonused ja paindlik tööaeg

Oleme alati pakkunud Circle K-s teenindussektori keskmisest kõrgemat töötasu, mis küündib 1300 euroni brutotasus kuus. Mõistame, et lisaks juhtimiskultuuri ja väärtuste hindamisele on siiski oluline püsida konkurentsivõimelisena ka palganumbri osas.

Olles avatud ööpäev läbi ja seitse päeva nädalas, on meil fookuses ka paindlik tööaeg ning lisatasud. Näiteks pakume 50% kõrgemat töötasu öisel ajal töötamise eest ja motiveerivaid müügiboonuseid. Töökoormuse valid sina ise, kuna tegemist on vahetustega tööga, mille saad kohandada sobivalt enda elurütmiga nii, et ka hobide ja perekonna jaoks jääb piisavalt aega. Lisaks pakume võimalust teha vaheldusrikast lisatööd operatiivteenindajana ilma siduva graafikuta, kattes ootamatult tekkinud töövahetusi meie erinevates teenindusjaamades. Selliselt töötamine on suurepärane viis teenida lisaraha ja jätab samas inimesele piisavalt vabadust.

Varasem kogemus ei loe – väljaõppe saab kohapeal

Meile tööle tulles ei pea muretsema, kas eelnev töökogemus on ikka piisav. Pakume kõikidele tööle tulijatele põhjalikku väljaõpet ja oskusi kogu eluks – ka siis, kui sul varasem töökogemus puudub. Circle K vaheldusrikkas töökeskkonnas saab arendada enda suhtlemisoskust, vastutustunnet ja ka inimeste juhtimise oskust.

Olenemata sellest, kas astud teenindussektorisse esimest korda või oled sellega juba varem kokku puutunud, on kõikidele töötajatele tagatud korralik väljaõpe enda tööülesannete täitmiseks. Ettevalmistus hõlmab endas nii e-õpet, praktilist õpet kui ka mentorlust/juhendamist. Nii võid kindel olla, et tööle asumine käib sujuvalt ja saad tööülesannete täitmisega alati hakkama. Ka öövahetustes teeme kindlaks, et töötajad on läbinud vastavad koolitused ja tagatud on nende turvalisus.

Klienditeenindajast juhiks

Töötajate arengut ja karjääriredelil tõusmist julgustatakse Circle K-s väga. Meil on mitmeid töötajaid, kes on alustanud klienditeenindajatena ja kasvanud nüüd teenindusjaamade juhtideks. Sel teekonnal on meie töötajatele abiks toetav juht ning põhjalikud arengu- ja talendiprogrammid. Meie kokkuhoidev ja igati toeks olev meeskond teeb töötamise toredaks – klienditeeninduses ei hakka kunagi igav, kui seda saab teha üheskoos hästi toimiva tiimiga.

Mõnusa töökliima tagab ka ülesannete vaheldusrikkus ja võimalus töötada koos nii paljude erinevate inimestega. Meil on töötajaid erinevas vanuses, erineva tausta ja kogemusega, mis muudab töötamise veelgi mitmekesisemaks. Kogemused ja sõbrad kogu eluks on boonus, mille Circle K-st kindlasti saab.

Sinu heaolu on meile oluline

Hea töö tegemiseks on vajalikud ka kvaliteetsed töövahendid ja töötaja heaolu. Töötame pidevalt selle nimel, et saaksime pakkuda kaasaegseid töövahendeid ja teha tööl viibimise võimalikult mõnusaks. Tööülesannete lihtsustamiseks ja täitmiseks on kasutusel erinevad nutiseadmed, sealhulgas mängustatud õppe programm, kus töötajad saavad teeninduses ette tulevad olukorrad simulatsiooni teel läbi mängida.

Unarusse ei saa jätta ka tervislikke puhkepause. Õpetame töötajaid, kuidas ennast pauside ajal lõõgastama peaks, sh oleme puhkeruumidesse lisanud joogamatid, mida saab puhkepauside ajal turgutavaks võimlemiseks või venitamiseks kasutada. Lisaks liigutamispausidele peame Circle K-s oluliseks ka enda töötajate vaimset heaolu. Koroonakriisi valguses hakkasime töötajatele pakkuma võimalust kasutada programmi Võõras Sõber, mis pakub professionaalset nõustamisteenust, et tekkinud muredele lahendus leida. Me hoolime ja tunnustame – päriselt!

Jaga
Kommentaarid