Eestis tehakse teenus kättesaadavaks 14. juunist. Disney+ kuutasu Eesti turul saab olema 7,99 eurot, aastane tellimus maksab 79,90 eurot.

Eksklusiivse originaalsisu ja tuhandete episoodide ning filmidega Disney, Pixari, Marveli, Star Warsi, National Geographicu ja meelelahutusbrändi Star valikust koondab Disney+ platvorm kokku maailma armastatuimad lood.

Kasutajatel on juurdepääs näiteks produtsendi ja kirjaniku Jon Favreau kriitikute poolt tunnustatud sarjadele "The Book of Boba Fett" ja "The Mandalorian". Lisaks saab vaadata Marvel Studiosi sarja "Moon Knight", mille peaosas kehastab Oscar Isaac leebeloomulist kingipoe töötajat Steven Granti, keda kimbutavad mälukaotused ja mälestused teisest elust. Platvormil on ka Oscarile nomineeritud "Shang-Chi and The Legend of The Ten Rings" peaosas Simu Liu ja Awkwafinaga.

Disney+ toob tellijateni Disney ja Pixari Oscarile nomineeritud “Luca” ja Walt Disney Animation Studiosi poolt Oscari pälvinud "Encanto", mis jutustab loo erakordsest Madrigalide perekonnast. Legendaarse Cruella de Vilina astub Oscari võitnud filmis “Cruella” üles Emma Stone.

Meelelahutussisu tellijad saavad platvormilt muu hulgas vaadata Oscarile nomineeritud põnevuskomöödiat "Free Guy" Ryan Reynoldsiga peosas ning tuntud sarju "The Simpsons" ja "Grey’s Anatomy". National Geographicult on Disney+ platvormil näiteks 12-osaline doksari "The World According To Jeff Goldblum", kus igas episoodis võetakse ette tuttav objekt ning harutatakse lahti hämmastavad seosed ja paeluv teadus- ning ajaloomaailm.

Platvormi kasutajad saavad ligipääsu kvaliteetsele sisule, kuni neljale samaaegsele striimile, piiramatule allalaadimisele kuni kümnesse seadmesse, IMAX Enhanced võimekusega sisu ning võimaluse seadistada kuni seitse erinevat profiili – muu hulgas lasteprofiilid, millel on lastesõbralik kasutajaliides ja ligipääs vanusele sobivale vaatamisele.