Mäetaguse mõisahotell rendib meeskonnaürituseks teile terve maja!

Iga tiim väärib pärast pikka talve ja kurnavaid kobarkriise üht kosutavat väljasõitu. Kui võtta meeskonnaüritust kui investeeringut oma töötajate motivatsiooni ja tervisesse ning omavahelistesse headesse suhetesse, siis Mäetaguse Mõisa Hotell & SPA on parim koht privaatselt olemiseks.

Kuni 30. aprillini kehtib täismaja paketile 30% soodustus. Letihind 24 toaga 50-kohalises mõisahotellis on 2765 eurot, kuid selle pakkumise raames vaid 1935 eurot. Selle juures ei ole vahet, kas teid on tulemas 20, 30 või 50. Väiksema seltskonna puhul saate võimaluse pakkuda osale inimestele ööbimist ka ühestes tubades.

Pakett annab terve hotelli ainult teie käsutusse, lisaks saate võimaluse privaatselt kolme tunni jooksul kasutada meie sooja supelmaja ja 18+ tagatuba. Kokku on meie spaas seitse sauna, kaks mullivanni ja kaks 25-meetrist ujumisrada. Õhk on 30 ja vesi 29 kraadi.

Telli juurde kohalikust toorainest söögikorrad restoranis Rosen ning ole kursis ka sellega, et vahendame kõiki piirkondlikke vaba aja seiklusi. Hotelli kõrval asub Eesti ainus kirveviskamise sisehall ja mõisapargi servas tasemel discgolf’i-väljak.

Mäetaguse mõisahotell — armas omadele, kodune külalistele!

Meeskonnasündmus ilma meelelahutuseta on nagu saun ilma leilita

Meil kõigil on olnud see üks meeskonnasündmus, mis oma headuses ei unune. Parimad elamused meeldejäävaks firmasündmuseks saate meie spaahotellidest. Pärast kuuma sauna ja hüva leili naudite tiimiga lustakaid liutorusid, uusi kassahitte kinolinal ning ühiseid eineid pubis või restoranis. Karjääri lõõgastavaim ajurünnak viige läbi duaalmassaaži ajal!

Firmasündmuse korraldamine algab lemmikspaahotelli valimisest, olgu selleks kas elamusterohke Tallinn Viimsi SPA looduskaunil Viimsi poolsaarel, Grand Rose SPA hotell muinasjutulises Kuressaare vanalinnas Saaremaal või hoopis Meresuu SPA hotell Eesti kõige pikema liivaranna ääres Narva-Jõesuus.

Valikust leiad üle 25 konverentsiruumi, lisaks toitlustuslahendused ka kõige nõudlikumale maitsele, erinevad saunad ja lõõgastavad basseinid, massaažid ja hoolitsused, lahedad liutorud Atlantis H2O Aquapargis ning muidugi kvaliteetuni hotelli numbritubades.

Tegevusi ja elamusi jagub nii numbrilembelisele raamatupidajale, uhkele ametnikule kui ka ekstraverdist turundusprofile!

Team-building pole kunagi olnud lõbusam!

Maailma muutvaid tehnoloogiaid ja innovatsiooni toetav Tehnopol

Teadus- ja ärilinnak Tehnopol pakub seminariruumide ja ürituste korraldamisel laia spektrit — alates klassikalisest ruumirendist kuni tervikliku ürituste korraldamiseni. Suurematesse ruumidesse ehitatud tehnoloogia võimaldab sujuvalt läbi viia nii hübriid- kui ka veebiüritusi. Mastaapsemate ettevõtmiste puhul pakume ka järeleproovitud kvaliteediga partnerite tuge.

Meie suurim seminariruum mahutab maksimaalselt 200 inimest, koosolekuruume pakume neljale kuni kuuele inimesele. Seminariruumides on Eesti disainmööbel, sisekujunduselemendid, kvaliteetne helisüsteem ja efektvalgustus, mille abil saab ka suurtes ruumides tekitada mõnusa ning hubase õhkkonna ja mis tagab, et üritus näeb stiilne ning kaasaegne välja nii kohapeal kui ka veebiülekandes.

Tehnopoli seminariruumides on võimalik teha mitmekülgseid üritusi. Kindlasti on see aga ideaalne koht just erinevatele tehnoloogia valdkonna üritustele — meie linnakus on mitmeid ettevõtteid, kes toimetavad igapäevaselt tehnoloogia ja innovatsiooni valdkonnas ning läbi linnakus asuvate ekraanide on võimalik valdkonna ürituste info viia just õige sihtgrupini.

Lisaks sellele on Tehnopoli linnakul ka mitu praktilist boonust: meil on mitmeid söögikohti, kevadel ja suvel käivad linnakus ka toidubussid; meie juurde on mugav tulla ühistranspordi ja rattaga, linnakus on mitu parklat, seega leiavad ka autoga külastajad alati koha.

Teadus- ja ärilinnak Tehnopol — korralda oma üritus kõige ägedamas innovatsiooni ja tehnoloogia kasvukeskkonnas.

Erinevate Tubade Klubi — unikaalse atmosfääriga ruumid ürituste korraldamiseks

Erinevate Tubade Klubi (ETK) tegutseb Telliskivi Loomelinnaku südames ja on suurepärane koht meeldejääva äri- või erasündmuse korraldamiseks, olgu selleks konverents, seminar, kontsert, sünnipäev või pulm. Klubi vahetus läheduses asuvad populaarsed restoranid, baarid ja poekesed ning lühikese jalutuskäigu kaugusele jääb Tallinna vanalinn.

Kõigis ETK tubades on kõrglahutusega ekraanid ja helisüsteem, mida on võimalik kasutada nii ruumipõhiselt kui ka maja kesksüsteemi kaudu kõikjale vajaliku informatsiooni edastamiseks. Peasaalis on lisaks igas elutoasektsioonis paiknevale 47-tollisele ekraanile ka lava taustaks olev 3 x 5 meetri suurune kinoekraan. Ekraani taga asub 40-ruutmeetrine greenscreen-stuudio, mis pakub põnevaid tehnilisi võimalusi ettekannete või paneeldiskussioonide elavdamiseks.

Tehnilised võimalused muudavad ETK suurepäraseks toimumiskohaks hübriidüritustele, kus nii külalised kui ka esinejad saavad osaleda kohapeal või videoülekande vahendusel. Kõikide tehniliste võimaluste üritusega integreerimisel aitavad kliente klubi meeskond ja koostööpartnerid.

Peasaal on vaikimisi jaotatud 12 diivanite ja tugitoolidega elutoasektsiooniks, mis mahutab istuma 90 kuni 250 inimest.

Väikses saalis toimuvad suure saali sündmuste kohvipausid ja lõunasöögid. Värvikireva interjööri ja esindusliku puhvetiga ruumi saab rentida ka kuni 75 osalejaga koosviibimisteks.

Klubituba sobib koosolekuteks ja koosviibimisteks kuni 25 inimesele. Suuremate sündmuste puhul on see ideaalne abiruum või külaliste lõõgastumisala.

Näitlejate Tuba sobib koosolekuteks kuni 10 inimesele ja abiruumiks suurematel sündmustel (nt sünkroontõlgitoaks või ettevalmistusalaks esinejatele, kust on otsepääs lavale). Selles ruumis on ka ülekandetehnika Logitech Rally.

Erinevate Tubade Klubi, see on hubasus, kodune tunne ja palju ruumi.

Korralda oma sündmus Vabamus!

Tallinna kesklinnas paiknevas Vabamus on võimalik rentida ruume koolilõpuaktusteks, seminarideks, konverentsideks, kontsertideks, juubeliteks, laste sünnipäevadeks ja muudeks üritusteks. Saadaval on kaks ruumi, Vabamu peasaal suurteks sündmusteks ja arutelutuba väiksemateks.

  • Vabamu peasaal mahutab kuni 150 inimest. Hind 150 €/h + km.
  • Arutelutuba mahutab 25 inimest. Hind 30 €/h + km.


Ruumides on olemas kogu inventar ja kaasaegne tehnika ning toitlustust pakuvad Vabamu koostööpartnerid.

Sündmuste lisaprogrammid

Sündmuste ilmestamiseks on võimalik tellida ekskursioone muuseumi püsinäitusel, e-eduloo näitusel „Miks Eesti? 30 aastaga ENSVst e-Eestiks” ja Tallinna vanalinnas. Lisaks pakub Vabamu ka mitmeid muuseumitunde ja programme nii suurtele kui ka väikestele.

Harime ja kaasame Eesti inimesi ja külalisi ning innustame kõiki mõtlema.

Strand Spa & Konverentsihotell — sündmusest saab puhkus!

Lääne-Eesti suurim konverentsikeskus Strand tähistab sel aastal juba 30. sünnipäeva. Pärnu lahe ääres asuv 8 eri suuruses saali ja 187 toaga konverentsihotell pakub põnevaid terviklahendusi erinevate sündmuste korraldamisel.

Lummava merevaatega asukoht, kiidetud maitseelamustega Strand restoran, hiljuti renoveeritud spaakeskus, eestimaiseid hoolitsusi pakkuv Strand päevaspaa ning pikaajalised kogemused teevad Strand Spa & Konverentsihotelli suurepäraseks sihtkohaks nii ettevõtetele kui ka sündmuse korraldajatele.

Konverentsikeskuse kaheksast saalist seitse on nimetatud Läänemere-äärsete randade järgi – Pirita, Paralepa, Pärnu, Jurmala, Liepaja, Palanga ja Nida. Viiendal korrusel asuv kauni Pärnu lahe panoraamvaatega Lahe saal läbis 2021. aasta kevadel põhjaliku renoveerimise, pakkudes nüüd suurepärast võimalust tähistada isiklikke tähtpäevi või ettevõtte sünnipäeva lounge-stiilis saalis. Nii mõnelgi võib seal tekkida nostalgiline moment, mõeldes end 20 aastat tagasi, mil samas kohas tegutses Strand ööklubi. Suurim saal Jurmala mahutab kuni 500 inimest.

Võimalikud on hübriidkoosolekud — kaasa koosolekule osaline kasvõi teisest maailma otsast endale sobival ajal. Maitsvad ja taskukohased lõunad ning kohvipausid aitavad mõtete ja ideede rännakule kaasa.

Pakume kvaliteetseid sündmuse korraldamise võimalusi sulle ja sinu meeskonnale ning sündmusest saabki puhkus!

Jaga
Kommentaarid