Sotsiaalmeedial on liiga suur mõju meie arvamuse ja maailmapildi kujundamisel, et see kontroll tohik olla ühe ettevõtte käes. Me oleme juba näinud selle tsentraalse kontrolli pahupoolt, millega mõjutati valimisi ja kuidas sisuloojate kontod pannakse kinni. Nende aastate pikkune töö ja sissetulek lihtsalt kustutatakse, sest üks platvorm otsustab mis siia sobib. Need kannatajad on päris inimesed, kellelt võetakse ära viis enda pere toetada. Mõnikord isegi ainuke viis seda teha.

See on modernne diktatuur ja suur tsentraliseerimise probleem, millele ei ole lihtsat lahendust. Sotsiaalmeedias ja kogu internetiajastul peab toimuma täielik paradigma muutus, kus kontroll on inimeste käes, keda see mõjutab.
PopSpoti eesmärgiks on maailm, kus inimestel on täielik omandiõigus ja -vabadus.

Maailm, kus andmed, kontaktvõrgustik, postitused, ja sissetulek kuuluvad sulle. Tulevik, kus kõigil on õigus teenida raha, kui nende omandit kasutatakse. PopSpot.com loob maailma, kus sina omad ja otsustad.

Oleme 1 aastaga rääkinud tuhandete artistide ja kasutajatega ning kaasanud uuendusmeelsed loomeinimesed, kes meiega seda visiooni jagavad. Eestis oleme löönud käed paljude tuntud muusikutega nagu nublu, NOEP, 5MIINUST, WATEVA, Heleza, Villemdrillem, ja palju teised.

Viimase poolaastaga oleme loonud suurepärased sidemed Lõuna-Aafrika Vabariigi muusikutega, kus on meiega liitunud tuntud muusikud Costa Titch ja Moozlie. Oleme jõudnud juhtival postitsioonile kogu turul ja meie lähiajaks planeeritud Lõuna-Aafrika turu lansseerimist oodatakse elevusega. Suhtleme ka India meelelahutus turuga ja oleme juba kaasanud kohalikud filmitööstuse tipptegijad enda tiimi nõuandjateks.

PopSpoti meeskonnas on 20 inimest enam kui kümnest erirahvusest, kelle varasemate ettevõtete hulka kuuluvad Wise, Amazon, Zendesk, Zlick, Nokia, Siemens, Chili Labs, jpt. Samuti oleme kaasanud nõuandjaks Beach Grind eestvedaja, nublu, WATEVA, Cartooni ja DJ Siimi mänadžeri Kaarel Seini ning India filmitööstuse tipptegija ja näitleja Rohan Gandostra.

Usume, et nii suure visiooni elluviimiseks peame kaasama inimesed, keda see otseselt puudutab. Oleme loonud aktiivse suhtluse tiimi, loovinimeste ja kogukonnaga Discordis, kuhu pääsete ligi siit. Saate rääkida kaasa projekti arengus ja samuti soetada enda esimene NFT meie peagi müügile tulevast kollektsioonist.