Michelini hindajad on alati anonüümsed, nad ei tutvusta end restoranile ja tasuvad toidu eest ise. Hindajad panevad restoranides tähele järgmist: koostisosade kvaliteet, toiduvalmistamise meisterlikkus, oskus kombineerida maitseid, peakoka isikupära, kõrgete kulinaarsete standardite järjepidevus - nii menüüs kui ka ajas.

Eestis on Michelin hindajad restoranikülastusi juba alustanud, seega nüüd tuleb vaid pöidlad pihus hoida ja oodata 25. maini, kui Tallinnas kuulutatakse välja kõik Michelini restoranigiidi pääsenud restoranid.

Kuula, mida Tõnis Siigur räägib Michelini restoranigiidiga ühinemise tähendusest Eesti turismile, kui salapärased on restorane hindavad inspektorid ja kui palju võime nüüd Eestisse oodata jõukaid Michelini-turiste.

Kuidas see lugu Sind end tundma pani?

Rõõmsana
Üllatunult
Targemalt
Ükskõikselt
Kurvana
Vihasena