„Ma ei näe selles arutus sõjas AINSATKI kasusaajat! Hukuvad süütud inimesed ja sõdurid.
Pohmelliga ärganud kindralid said aru, et neil on sitt armee. Ja kust saab armee heaks, kui kõik ülejäänu riigis on sitt ning uppunud nepotismi, tallalakkumisse ja auastme kummardamisse? Kremli ametnikud on šokis, et mitte ainult nemad, vaid ka nende lapsed ei sõida nüüd suvel enam Vahemere äärde. Ärimehed püüavad päästa varade jäänuseid... Loomulikult on debiilikuid, kes joonistavad Z-e, aga debiilikuid on igas riigis 10%. 90% venemaalastest on selle sõja VASTU! Kallis „kollektiivne lääs”, palun andke hr Putinile selge väljapääs oma näo päästmiseks ja peatage see veresaun. Palun olge ratsionaalsemad ja inimlikumad,” kirjutas Tinkov.

Tinkov on mitmetes valdkondades tegutsev ettevõtja, kes jõudis Venemaa rikkaimate inimeste nimekirja pärast tema asutatud Tinkoff Banki börsile minekut. Sellest on saanud üks Venemaa suuremaid krediidiorganisatsioone. Forbesi andmetel on pärast Venemaa sissetungi Ukrainasse Tinkovi varad kahanenud viis korda ja märtsi seisuga lakkas ta olemast miljardär. Märtsi lõpus sattus ta Suurbritannia sanktsioonide nimekirja.

Sõja vastu võttis Tinkov sõna juba 28. veebruaril. 14. aprillil teatas Tinkov, et kavatseb Ukraina põgenikele ja sõjas haavata saanutele abi osutada.

Vene riigiduumas ähvardati Tinkovit juba kriminaalsüüdistusega. Ühtse Venemaa liige Bisultan Hamzajev ütles, et iga patrioot peaks loobuma Tinkoff Banki teenustest ja uurimisorganid peaksid uurima, kuidas pank töötab. Lisaks sellele lubas Hamzajev pöörduda uurimiskomitee poole, et viimane uuriks Tinkovi avaldusi kui „erioperatsiooni” kohta levitatavaid valesid.

Jaga
Kommentaarid