"Confido on oma Tartus asuvat Lõuna-Eesti kompetentsikeskust sihikindlalt arendanud paar viimast aastat – esmalt avasime Lõunakeskuses regioonis unikaalse kiirkliiniku ja seejärel eelmisel sügisel Confido Tartu Raatuse Kliiniku. Nüüd on eriti hea aeg ühendada jõud Tartus tuntud ja tunnustatud erakliiniku meeskonnaga," ütles Confido suuromanik Tarmo Laanetu.

“Tegemist on põhjalikult läbimõeldud otsusega, mis ei sündinud üleöö. Confido on kiiresti kasvanud Eesti tervishoiusektori tipptegijaks ja suunanäitajaks, kellega ühise lipu all saame oma klientide heaks oluliselt rohkem ära teha," kommenteeris müügiotsust Tamme Erakliiniku rajaja ja juht Andres Piirsoo.

“Confido Raatuse kliinikus on ka täna arvukalt arstide ja õdede vastuvõtte, kuid Tamme Erakliiniku omandamine laiendab nii meie teenuste valikut kui tugevdab Confido meeskonda. Arusaadavalt võidavad sellest ennekõike just kõik Tartu ja laiemalt Lõuna-Eesti elanikud," rõhutas Confido Tartu Raatuse kliiniku juht Kristin Raudsepp.

1995. aastal asutatud Tamme Erakliinikus töötab üle 30 oma ala spetsialisti, eelmisel aastal tehti kliinikus ligi kümme tuhat visiiti. Kliinik pakub laia valikut meditsiini- ja raviteenuseid günekoloogia ja ämmaemanduse, kõrva-, nina- ja kurguhaiguste, reumatoloogia, neuroloogia, naha- ja suguhaiguste, uroloogia, kardioloogia ja üldkirurgia erialadel koos laboratoorsete ja sonograafiliste uuringute ning operatiivse raviga.