See on eriti suur probleem Eestis, kus Rahapesu Andmebüroo on alates 2019. aastast tühistanud enam kui 2000 kaheldava krüptovaluutaga tegeleva ettevõtte tegevusloa. Kriptomat pooldab valitsuse poolset järelevalvet ja on isegi andnud Rahapesu Andmebüroole tagasisidet käimasolevatest jõupingutustest krüptovaluutade turu reguleerimiseks.

Kriptomat on ainus Eestis asuv krüptovaluuta platvorm, mis võimaldab ostmist, müümist ja investeerimist eesti keeles.

Need on vaid mõned põhjused, miks üha rohkem inimesi Eestis eelistavad Kriptomati. Neid on palju enam.

Asi algab põhitõdedest

Iga tõsine krüptovaluuta platvorm hoolitseb turvalisuse eest, kuid ükski neist ei suuda Kriptomati püstitatud rekordiga võistelda. See krüptovaluuta platvorm oli esimene Euroopa börs, mis pälvis ISO 27001 andmeturbe sertifikaadi. Kasutaja raha hoitakse kindlustatud ühenduseta rahakotis, mida haldab valdkonna kõige usaldusväärsem hoiuteenuse pakkuja. Kriptomati veebisaiti ja mobiilirakendusi testivad valgemütsid ehk head häkkerid. Iga kasutaja läbib põhjaliku identiteedi kontrollimise menetluse vastavalt Euroopa Liidu eeskirjadele.

Kohalike seaduste ja rahvusvaheliste eeskirjade järgimine on kohustuslik. Kriptomat täidab valitsuse regulatiivseid nõudeid ja järgib parimaid tavasid igal turul, kus ettevõte tegutseb, seejuures teeb Kriptomati vastavusmeeskond rasket tööd, et kasutajad saaksid investeerida usaldusega.

Lisaks sellele tagab Kriptomat mugavat juurdepääsu enam kui 300 populaarsele ja hoolikalt kontrollitud krüptovaluutale. Mida iganes otsite, selle te ka leiate. Ja Kriptomat võimaldab klientidele rohkem kui hetke hindu. Saadaval on ka üksikasjalik hinna ajalugu ja juhised iga krüptovaluuta ostmiseks, sealhulgas informatiivsed videod, mis annavad ülevaate kogu protsessist.

Peamised eelised

Lisaks nendele põhinõuetele omab Kriptomat unikaalseid tugevusi, mis aitab mõista Kriptomati edu Eesti investorite seas.

Kriptomati eesmärgiks on olla kõige lihtsam platvorm krüptovaluutade ostmiseks, müümiseks ja hoiustamiseks nii uutele kui ka kogenud kasutajatele. Maailmatasemel klienditugi, ulatuslikud abifailid ja lihtsustatud kasutajaliides muudavad Kriptomatis krüptovaluutasse investeerimise lihtsaks. Saate konto luua ja enda identiteeti kontrollida nii kiiresti, mis võimaldab esimese tehingu teha mõne minutiga. Kriptomati pühendumine kasutaja mugavusele on nii oluline, et platvormi insenerid on koostöös vabatahtlikega üle kogu Euroopa uurinud esmakordsete seansside videoid, et tuvastada samme, mis võtavad liiga kaua aega või juhiseid, mis ei ole selged.

Kriptomat tagab lihtsustatud juurdepääsu täiustatud investeerimisvahenditele. Hinnahoiatused edastavad teateid, kui jälgitavates valuutades esineb suuri hinnamuutusi. Korduvad ostud annavad keskmiste kulude eelise, mis on finantsnõustajate poolt heaks kiidetud võimas strateegia. Automatiseeritud ostu ja müügi funktsioonid võimaldavad seadistada tehinguid, mida teostatakse, kui hinnad jõuavad teie poolt määratud tasemele.

Need eelised koos konkurentsivõimeliste tehingutasude, suure säästukonto tootluse ja muude funktsioonidega muudavad Kriptomati krüptovaluutade kasutajate ja investorite seas eelistatud valikuks nii Eestis kui ka kogu maailmas.

Kriptomati visioon

Kriptomati missiooni saab kokku võtta kolme sõnaga, mis ilmub mitmetel platvormi veebilehtedel: Igaüks väärib krüptovaluutat.

Kriptomatis on see rohkem kui loosung. See sümboliseerib ambitsioonikat pühendumist tulevikule, kus krüpto kasutamise ja investeerimise eelised on jagatud kogu maailmas, täielikult elektrooniline tulevik, mis on vaba pankade ja finantstööstuse väravate hoidmisest ja kõrgetest tasudest. Kriptomat töötab selle nimel, et see unistus saaks reaalsuseks, üks kasutaja korraga.

Ja me alustame kodust, siin Eestis.