Vanusegrupile 8-14 mõeldud paberväljaanne Postimees Juunior on Postimees Grupi juhatuse esimehe Toomas Tiiveli sõnutsi olnud kogu oma eksistentsi jooksul "natuke missiooniprojekt". Arusaam, et lehelisal pikka tulevikku pole, jõudis juhatuseni käesoleva aasta esimestel kuudel.

"Ega lõpuni vastuvoolu ei jaksa ujuda. Viimaste kuude paberi ja kojukande hinnatõusud näitavad, et see pole jätkusuutlik," märkis ta Delfile. "Selline tõdemus saabus millalgi selle aasta alguses, mil olid väga rajud paberi hinnatõusud."

Kuigi Postimees Juuniorit peagi enam paberkandjal ei ilmu, ei jää väljaandega hõlmatav vanusegrupp Tiiveli sõnutsi edaspidi katmata - parasjagu nuputatakse, kuidas veebikeskkonnas vastavat segmenti edasi teenindada.

"Neid plaane on võib-olla veel vara avada," sõnas Tiivel.

Postimees Juunior on 24-leheküljeline nädalaleht, mida annab alates 2019. aasta augustist välja Postimees Grupp. Toonase Postimees Grupi juhatuse esimehe Andres Kulli sõnul pidi Postimees Juunior katma ühiskonnas aktuaalseid teemasid viisil, mis oleks ka lastele kergesti arusaadavad. "Fenomen peitubki tõelisuses – päris oma ajaleht lastele! Kusjuures osa lehes sisalduvast saab olema laste endi loodud," sõnas Kull toona.