„Sel aastal alustasime Jätsiabi andmisega juba mais ning praeguste müükide baasilt saab ennustada, et selle hooaja kõige popimad jäätised on Yeti koorejäätised ja Balbiino Classicu koorejäätised. Edu saadab ka Raksi ja Vanilla Ninja jäätist ja koorejäätiseid vahvlitopsides. Igatahes on selge, et jäätisesõbrad eelistavad Balbiino ehtsast koorest jäätist ja parimat koorejäätist me ka pakkuda lubame,“ ütles AS Balbiino müügidirektor ja ärijuht Hindrek Männik.

Balbiino Jätsiabi erilise kujundusega jäätiseautod sõidavad elamurajoonides ringi juba kuuendat aastat ning pakuvad kõigile jäätisesõpradele võimalust osta jäätist kas või koduukse eest. Balbiino Jätsiabi tagab, et jäätis jõuab AS Balbiino jäätisetehasest otse jäätisesõpradeni ja suures valikus. Jätsiabi saab välja kutsuda ka telefoni teel.

2009. aastal müüs Balbiino Jätsiabi ca 1,5 miljoni krooni eest jäätiseid. Balbiino Jätsiabi sarnane teenus on väga populaarne ka meie põhjanaabrite juures Soomes ja Rootsis. Sealt pärineb ka Balbiino kuue aasta tagune idee hakata Tallinnas Jätsiabi teenust pakkuma. Praegu on Tallinnas ja Harjumaal kaks Balbiino Jätsiabi autot. Jätsiabi on juba esindatud ka Tartus ning alates juulist rõõmustab ratastel jäätisekiosk meie suvepealinna Pärnu jäätisesõpru.

Jätsiabi ringid Tallinnas ja Harjumaal algavad iga päev kell 13 ja kulgevad esmaspäeviti marsruudil Rohuneeme, Püünsi, Pringi, Haabneeme, Heldri, Lubja, Loopera, Pärnamäe ning marsruudil Laagri, Veskimõldre, Vanasilla. Teisipäeviti kulgevad Jätsiabi teekonnad Kiili, Rätsepa, Vaela, Karla, Rae, Assaku, Järveküla, Peetri ringil ja Hiiu, Tähetorni, Harku-Nõmme ringil. Kolmapäeviti võib Jätsiabi saada Maarjamäe, Pirita-Kose, Iru, Loo, Kopli, Lagedi ning Kakumäe, Tiskre, Tabasalu piirkondades. Neljapäeval on põhjust Jätsiabi oodata Muuga, Mahe, Äigrumäe kandis. Reedene Jätsiabi tiirutab ringi Nõmmel. Laupäevane marsruut kulgeb läbi Pangapealse, Muraste ja Suurupi. Pühapäeval võivad Jätsiabi üle rõõmustada Metsakasti, Randvere, Kelvingi suured ja väikesed jäätisesõbrad.

Jätsiabi sõidab Tartus ja Tartu kandis esmaspäeviti Variku linnaosas kahe-raudtee vahel, teisipäeviti liigub jäätiseauto marsruudil Ülenurme, Tõrvandi ja Väike-Aasa. Kolmapäeviti antakse jätsiabi Vahi tänava ja Kvissentali kandis, neljapäeval Vana-Ihastes ning reedel Veerikul ja Uus-Ihastes. Laupäevane Jätsiabi võtab suuna Otepää,Vana-Otepää ja Rõngu kanti. Pühapäeval külastab Jätsiabi Külitset ja Peedut.